siwypfk Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Tak to prawda zlot naprawde GiT , tylko ten deszczyk troszke niepotrzebny. Mozej tak to moja maszynka :twisted: i pozdrawiam niestety ja twojego sprzetu nie widziałem... Rowniez pozdrawiam Pompke (dzieki za podarowaną blaszke :twisted: ) i wszystkich zlotowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 To i ja parę słów napiszę. Po pierwsze nieźle byłem zaskoczony jak się okazało, że zlot tak naprawdę organizuje nie jakaś tam Skierniewicka Grupa Motocyklowa tylko klub Outlaws MC 8O. Gadałem trochę z chłopakami z naszywką MC i trójkącikiem 1% i wyjaśnili mi że nie chcieli odstraszać zwykłych motocyklistów. No i chyba po tej imprezie nikt nie powie, ze na zlotach MC muszą być awantury i zadymy. Kolejna sprawa to cena wjazdu. 35 PLN to moze nie dużo ale w cenie był tylko znaczek. Mogli dozucic chociaż jakiś talon na piwko czy kawałek kiełbasy. Fajne koszulki były dostępne za dodatkową opłatą 30 PLN. Jak dla mnie to zlot był zorganizowyny z myslą o zysku. Na zlocie obowiązyała waluta zlotowa dolar. Jeden dolar 2 PLN a jedno piwo 2 dolary. Ceny takie sobie a wybór żarcia standardowy (kiełbasa, kaszanka, karkówka i hamburger za 3 $). Udało mi się spotkać z Siwympfk (zintegrowaliśmy się w piątek całkiem skutecznie :-D ), był też Olsen , Niedźwiedź, Fabio, Maverick, Korba i kilka innych osób (np: Jarek który czyta forum ale niepisze - pozdrawiam). Impreza była całkiem udana. Striptiz naprawdę fajny (nawet podrywałem po wszystkim jedną z tych panienek ale przyszedł jej "opiekun" i ją zabrał :( ). Ja bawiłem się świetnie (jak zawsze zresztą :( ). Bardzo miła niespodizanka spotkała mnie natomiast w niedzielę. Wyłażę koło 8-9 z namiotu a przed "drzwiami" leżą równiutko 4 "warki" :D. Udało mi się zwalcyzćpokuse natychmiastowego wypica bo pewnie bym został na festym który miałbyć obok na boisku ;) . Do domu wróciłem koło 22. Niestety good vibrations spowodowąły odkręcenie się srubki mocującej siedzenie (a moze sam jej nie dokręciłem jak zakładałem sakwy :roll: ). Siwypfk -> wsyztko było dobrze tylko za mało padało. Poza tym trzebabyło siedizeć na zlocie a nie jeźdizć niewiadomo gdzie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 No pompka pieknie opisał sprawe , i przypomniał "mnie coś" apropos hamburgera dałem te 3$co równało sie 6zł. no i 8O tacka ciepła buła i sam kotlet zadnych surowek i majonezu itp. ze tak powiem wersja podstawowa :( P.S Pompka a wygodnie było na tej ławeczce koło ogniska lezec sobie? ;) w sobote ok 2/2.30 znaczy to juz niedziela była :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mozej Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 no tak sie złożyło siwypfk że byłem plecaczkiem na Hondzie cbx750 w pełnych owiewkach ;) stancjonowaliśmy po przekątnej :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Stała przy naszym namiocie: Honda CBX750FII, srebrna ETZ150, czerwona ETZ250, zielona Suzuki GSX400 ;)Ogolnie mowiac bylo super :] P.S. Hamburgery o ile mozna to tak nazwac były dosyc złowieszcze :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Nie bardzo wiem, czy powinienem się wypowiadać, jako że na zlocie bawiłem jedynie w sobotę, i to też nie do końca. Ogólne wrażenie odniosłem bardzo pozytywne, aczkolwiek mogli byli koszulki wliczyć w cenę wjazdowego. Na pogodę nie ma co psioczyć, gdyż to siła wyższa; poza tym na szczęście nie padało cały czas (ale za to jak lunęło, to jak z cebra). Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Tak, zlocik bardzo udany i dobrze zorganizowany, w ciekawym miejscu. Jedeny minus dla mnie, to gastronomia- z powodu małego asortymentu. Na kiełbachy i kaszany z grilla juz patrzeć nie mogę, a co dopiero jesć. Ale ubawiłem się równo. Pompka!! Wymieniasz tłustym drukiem ludzi z forum których tam spotkałeś i balowałeś, a o mnie zapomniałeś?? ;) Czuję się niedoceniony :-D Żartuję oczywiście. A apropos koszulek, to przy wyjeździe koszulki kupilismy po 10zł!! Bo Outlaws'om zostało ich kilka kartonów. Zeszłoroczne koszulki mozna było kupic zdaje się nawet po 5 zł. Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Mo$ueMozej-> Prawdopodobnie byliscie moimi sąsiadami. To wy mieliście ze sobą grilla? Ja miałem brazowo żółty namiot i pryzjechałem bordowym H-D. A odnosnie hamburgerów to sałatki stały na stoliku i trzeba było samemu sobie nałożyć. Chociaz w piatkową noc przy zakupie kiełbasek zjedliśmy z kumplem chyba wszystkie sałatki i potem mógłbyc problem bo zostawiliśmy tylko trochę papryki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Co do hamburgerow to wlasnie o tym mowie :] . Co do grilla to tez sie zgadza mielismy taki niewielki grill i sporo osob wpadalo do nas zeby sobie kielbaske podsmazyc :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mozej Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 aaa pamiętam tego HD ;) Stał koło drzewka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Witka.Ja tam nie pamiętam ;-) kogo spotkałem a kogo nie.Rączki mi do tej pory trzęsą się lekko...ale to chyba z zimna :-D .Pozdrawiam bo było całkiem sympatycznie. p.s.Pompka...Korba...ale z Was żule he he :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 p.s.Pompka...Korba...ale z Was żule he he :) Żule?? Z nas kurde żule?? A kto nakupił pełne sakwy ''napojów winopodobnych''?? I nas nimi poił, co?? No kto?? :-D :-D :-D Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 eee tam coś ci się pomyliło ;-)...ja piję tylko Ptysie i Oranżady he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Fabio -> Ty Ptysia w to nie mieszaj. Zresztą jakie tam żule. Czy robiliśmy coś niestosownego? :P Mozej -> no własnie. To był mój motorek i mój namiot :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Fabio -> Ty Ptysia w to nie mieszaj. Zresztą jakie tam żule. Czy robiliśmy coś niestosownego? he he...On też niezły nasz chlorek ;-)...Jak tam Pompka dotarłeś zdrów?...mi zakręty jakoś tak z lękami i na kwadratowo wychodziły...reszta podobnie z tego co w lusterku było widać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi