Złoty Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Mam mozliwosc kupna MW 750 z blokada dyfra ale niestety dyfer sie wysypal a dokladnie zmielilo kilka tybów,koles chce za to 3500zł.Oplaca sie takie cos ??MW jest w 100% orginalne,matowe chromy,osprzet,gwizdki na silniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Według mnie brac!! Ceny w ogłoszeniach są astronmiczne !A dyfer sobie naprawisz albo kupisz nowy i tak wyjdzie taniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnum 200 Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 3500 tysiąca za MW to troszke drogawo. Jak byś sie postarał to byś taniej dniepra lub urala kupił które raczej mniej palą bo nie sa dolnozaworowcami :? Cytuj Romet Pony 50 M2 '81 -> Romet Ogar 200 Cafe Racer '85 -> Honda NTV 650 '96 -> Yamaha TRX 850 '98 -> Honda FMX 650 '08 -> Yamaha TDM 900 '03 www.bikepics.com/members/magnum200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Oplaca sie takie cos ??MW jest w 100% orginalne' date='matowe chromy,osprzet,gwizdki na silniku.[/quote'] Dlatego go bieże!! :lapagora: 3500 tysiąca za MW to troszke drogawo. Zobacz w ogłoszeniach po ile stoją niby "orginały" to sie zdziwisz.A ruskie dolniaki są trwalsze ,chociaż moge sie mylic kwestia zrobienia. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Nie jest drogo, opłaci się brać :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gobert Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 A skąd sprzedający może z Siedlec, jak ma na imię Arek to go olej...Znam takich co sami biją gwiazdki, gwiazdka o niczym nie świadczy.Naprawdę trudno spotkać oryginalnego MW. [ Dopisane: 06-07-2005, 11:49 ]A jest chociaż na naszych blachach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnum 200 Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 trwalsze może i sa ale więcej palą a nie odbija sie to na prędkosci Cytuj Romet Pony 50 M2 '81 -> Romet Ogar 200 Cafe Racer '85 -> Honda NTV 650 '96 -> Yamaha TRX 850 '98 -> Honda FMX 650 '08 -> Yamaha TDM 900 '03 www.bikepics.com/members/magnum200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Jak jest zarejestrowany w polsce to cena jest przystępna. Kupuj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 ale więcej palą a nie odbija sie to na prędkosci No samolotu z tego nie zrobisz :-D raczej rekreacyjne wycieczki!Albo robic jak Michał MW dla rozrywki BMW na dalekie trasy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 trwalsze może i sa ale więcej palą a nie odbija sie to na prędkosci :-D Czlowieku, czy Ty na prawde nie wiesz o czym mowisz czy tylko udajesz? :evil: 3500 tysiąca za MW to troszke drogawo. Go**no prawda.Jak byś sie postarał to byś taniej dniepra lub urala kupił które raczej mniej palą bo nie sa dolnozaworowcamiCo Ty porownujesz? Urala i Dniepra do MW ? :) Przeciez MW sie nie kupuje dla predkosci czy ekonomicznej jazdy i kazdy o tym wie (no moze za wyjatkiem Ciebie).Zadnego ruska nie kupuje sie z reszta dla predkosci ani ekonomicznej jazdy, bo tez zaden nie jest ani szybki ani ekonomiczny. ;) P.S Sorki ze taki cyniczny post mi wyszedl (zwlaszcza Magnuma z ktorym sie troszke znam :D ), ale coz, czasem sie taki robie jak ktos probuje sie wysilac na madrzenie a mu nie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 taa... dolicz tylko 2000zl za polskie tablice i cena za urala niebywale atrakcyjna :-D a co do tej ekonomicznosci, to nie wiem co wy gadacie, ale jak jezdzilem uralcem (tak okolo 20tkm) to palil mi 4,5l/100 a z pasozytem i bagazami 5,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 9 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Jeżeli chcesz mieć tanio to kup sobie motorynke albo rower.A co do polskich blach to 1300zł i masz zarejestrowanego sprzeta.Sam kwit najwiecej kosztuje z tego interesu a jak kupujesz motocykl od kogos juz z polski zarejestrowany to nie wyrwiesz taniej niz 2500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Sam kwit najwiecej kosztuje z tego interesu a jak kupujesz motocykl od kogos juz z polski zarejestrowany to nie wyrwiesz taniej niz 2500zł No i sam sobie odpowiedziałes.Mam nadzieje że masz go w domu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 9 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Ale co mam w domu :>??/ ;) bo nie czaje :P sorki chłopaki ale dzisiaj malowałem troszke i opary z farby troszke mi zakreciły w głowie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 czy motocykl masz juz pod strzecha koledzy sie pytaja....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi