QvEEr Opublikowano 5 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2003 elo! chciałbym zebyscie powiedzieli mi cos o skuterku peugeot zenith :) mam oko na jednego i niewiem czy sie zdecydować z gury thx ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 10 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2003 SKUTERY SĄ DO DUPY tyle ci powiem!bez obrazy oczywiscie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 11 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2003 Nie dokładnie o takie info mi chodziło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 11 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2003 Gosciu przestań mu zawracac głowe jeżeli cie ciągnie do skuterów to kupuj skuter!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 11 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2003 HEHE chyba nie myślisz ze jak on powie nie kupuj skutera to nie kupie. I tak kupie co mi pasi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwak191 Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) Mam zenitha ale mam pytanie Ile on powinien spalać? mój jedzie 60km/h ale spala mi 5 litrów na 100km co wydaje mi sie duże a mechanik twierdzi że ten silnik(seryjny) tak powinien spalać.Rocznik 2000, 14700 km przejechane wie ktoś co jest nie tak?? Edytowane 17 Października 2006 przez siwak191 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 pali tyle co honda nsr 125 przy sredniej jezdzie :biggrin: lolCo za "łykacz" :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 MAM zanitha ale mam pytanie Ile on powinien spalać? mój jedzie 60km/h ale spala mi 5 litrów na 100km co wydaje mi sie duże a mechanik twierdzi że teogeoty tak powinien spalać.Rocznik 2000, 14700 km przejechane wie ktoś co jest nie tak??Mam Peugeota SV i na fabrycznym silniku (z tego, co wiem, ta sama jednostka, co w Zenicie) palił coś ok. 3 l/100 km, a nawet poniżej 3 l przy spokojnej jeździe; na zestawie Malossi zużycie paliwa jest podobne. Może zmień mechanika? :buttrock: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi