rommi Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Witam.Drodzy forumawicze: mam pytanko gdzie można sobie pośmigać Crossem lub Enduro w W-wie i okolicach?Chcę powrócić do tej zabawy i szukam fajnego miejsca.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Crossem mozna bylo posmigac na torze kolo mostu ale ktos go "zablokowal" 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 ja śmigam (i jeszcze kilka osóB) w lasach w Magdalence (za Piasecznem).Jest bardzo dużo szlaków i fajnych górek,do tego stare okopy ,jakiś poligon,jest bardzo dużo ciekawych leśnych dróg i przede wszystkim pustka,nieraz tylko jakiś zbieraczy jagód się spotyka :P itp.Warunki naprawde super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 -Poligon w Rembertowie-Tor TNT w Łomiankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Brzeg wisły, przebijasz się przez Wał Zawadowski na wysokości Wilanowa, przejeżdzasz przez teren Siekierek pod szlabanem, dobijasz do brzegu i w górę Wisły jedziesz aż do Góry Kalwarji.Tam można przebić się mostem na drugą stronę i wrócić tamtym brzegiem, całkiem fajna wycieczka chociaż jak byłem ostatnio to strasznie zalane wszystko było.Czasami robię rundkę po polanach między Wilanowem a Natolinem, teraz coś tam budują ale zostało trochę terenu do spacerowej jazdy, jeżdzą tam też inne enduraki bo często widzę ślady kostek.Ewentualnie Zalew Zegrzyński a raczej Forty Beniaminów które się tam znajdują, tam często jeździmy ale ostatnio kasy brak na taką wycieczkę.Mapkę jak trafić na forty masz na mojej stronce, tu jest dokładny link:http://data7.exo.pl/kml/foto/mapy/zalew.jpgCzym kolega jeździ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 oo widze, ze kolega KML zna tą samą trasę Wisła jeden brzeg>góra kalwaria>wisła drugi brzeg :P Fajna traska, rzeczywiście ostatnio trochę wisłą wylała, ale co tam twardym trzeba być a nie miętkim.Bylismy tam ostatnio jak w Górze Kalwari rozgrywali Polskie Safari. Jadąc prawym brzegiem po jakiś 2 km po prawej stronie widać jakieś duże góry, całkiem ciekawe, wiesz o które chodzi?? Tylko nie wie po czym to. Jest to gdzieś tak na wysokości elektrociepłowni siekierki. Kolego rommi, napisz czym jeździsz i z jakiej dzielnicy jesteś wtedy najłatwiej doradzić.Zazwyczaj każdy jeździ tam gdzie ma blisko, wbrew pozorom w stolicy jest dużo miejscówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Chyba wiem o których mówisz, na jedną z nich wjeżdzałem i jest tam całkiem fajna hopka.Niestety wszędzie porostawiane są tablice że to teren siekierek i jest tam zakaz wstępu, oczywiście można to olać ale jak byłem tam z Marcinem (DRZ400) to znaleźliśmy płapkę na środku drogi w postaci drutu i prętów.Zastawiona pewnie przez cieci z siekierek.Byłem na tej górce bliżej Wisły jest tam zsyp popiołów z siekierek i fajnie można się zakopać, podłoże jest tak drobne jak mąka i strasznie się kuży.Na kładach często tam wymiatają.Na tej większej górce bliżej ulicy nie byłem chociaż miałem ochotę ale jakaś ekipa tam się kręciła i wolałem nie ryzykować mandatu. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 a mam pytanko z tej dziedziny.Gdzie są w Warszawie i okolicach ,profi tory motocrossowe co by można było popatrzec na zawodowców ,coś słyszałem ostatnio ,że w Komorowie jest ? A może jakieś zawody się nie długo w okolicy szykują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Też słyszałem o Komorowie ale nie byłem tam, ponoć tor spory i łagodniejszy bardziej dla enduraków.Przy Wale Miedzeszyńskim jest tor crossowy, jeździłem tam trochę ale chopki są zbyt wysokie na skakanię ciężkim enduro. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Też słyszałem o Komorowie ale nie byłem tam, ponoć tor spory i łagodniejszy bardziej dla enduraków.Przy Wale Miedzeszyńskim jest tor crossowy, jeździłem tam trochę ale chopki są zbyt wysokie na skakanię ciężkim enduro. :? Ten tor to już przeszłość :P O komorowie nie słyszałem a gdzie to??Profi tor był/jest (dawno nie byłem i nie wiem jak wygląda teraz) w Łomiankach, tor nalezy do klubu TNT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 O komorowie nie słyszałem a gdzie to?? Dołanczam się do tego pytania, niedaleko mnie jest Komorowo :!:Ale może to nie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Komorów jest pod Pruszkowem,okolice Nadarzyna ,za Jankami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 2 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Dzięki panowie że odpowiedzieliście na moje pytanie - obecnie jestem w posiadaniu plastika, ale chcę kupić jakieś fajne enduro (DR) lub jakiegoś crossa (RM,CR) albo coś w tym stylu. Może macie jakieś niedrogie na oku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lulek001 Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Polecam tor crossowy w Paprotni, 35 km od Wawy na Poznań. W okolicy są takżę trasy do enduro.O dobry i nie drogi motor zapytaj w Olek Motocykle w Warszawie przy ul. Łopuszańskiej (przy pierwszym wiadukcie od Al. Jerozolimskich). Gość sprowadza maszyny crossowe z Holadii w dobrych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarlx Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 a gdzie sa jakies fajne miejsca do jazdy w okolicach targowka podobno jakis poligon jest w strone wolomina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi