qba Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Witam Mam takie zapytanie Zostalem zmuszony do wymiany plynu w chlodnicy poniewaz jakis agent pomylił zbniorniczki i wlał oleju :) wiec wylalem wsio z chlodnicy wlalem wody przplukalem i tak pare razy. Teraz jest juz czysciutko :) Jaki plyn tam wlac czy moze byc taki sam jak w samochodzie?? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Jak masz kase to wlej Castrola,a jak nie to zwykłego Dynagela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 JA wlalem plyn kupiony na stacji Orlen za 12 zl (zielony) i moto sie niegrzejepzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 ja mam petrygo chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Czerwca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Luudzie chcecie chłopakowi moto zniszczyć pisząc "chyba"???Stary - musisz wlać płyn dedykowany chłodnicom aluminikowym. Może być w koncentracie (wtedy dolewasz wodę destylowaną) lub q gotowych proporcjach. Ważne, aby był to płyn do chłodnic aluminiowych, inaczej zniszczysz moto (chłodnicę, pompę wody, pokrywy pompy itd).pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi