sandrasf Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Witam 8) Dziś miałam zaszczyt zaliczyć pierwsze pchanko 8) a mianowicie wyjechałam z działki przejechałam jakies 7-10km i PIK puściła mi linka od manetki....skuter pryk pryk i stoimy a ja rybka 8O no to pchanko w zajefajnym słoneczku :roll: no i po "płaskiej i rownej" drodze :) no ale nic jakos się dopchało....eehh no i rada nie rada skuter pozostał na działce a ja autobusem do domu :D ja jego jakie to nie fair dopiero od wczoraj mam tablice i tu masz... :( :? Ehhh ale jak stałam na światłach (a miałam dziś na sobie forumową koszuleczkę :P ) to śmigneły 2"suczki" no a że miały czerwone to się mogłam troszki napatrzeć aa najlepsze jest to ze mi pomachali :lol: pewnie przez tą koszulkę i czapke ;) ;) PozdrawiamSandra :P ps: życze bezkłopotliwego uzytkowania 2oo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 hehe :-D gratuluję pierwszego pchanka... dobrze że nie 50 km od domu :) Pzdr :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Co zrobisz czasem tak sie zdarza, nowa linka i znowu smigasz :). Zycze nastepnych kilometrow bez zadnych niespodzianek :(. P.S. Jakby nazwe tematu pisal chlopak to jeszcze, ale dziewczyna :-D :-D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zobaczylem nazwe tematu, to pomyslalem "No niezle..." :( . Nastepnym razem ciagnij reka za linke i jedz zamiast pchac :) . jak za malo wystaje to sciagnij pancerzyk i jak wyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Pchalem swoja Rmke 12km w upale wiec wiem co to zanczy :).Jaka linka Ci poszla?? [ Dopisane: 28-06-2005, 19:52 ]Juz widze ze to linka gazu 8) . O jaa.............:?. Trzeba bylo zdiac pancerz i tak jak tu kolega podpowiada reka regulowac :twisted:. Jak bym z takich powodow mial pchac swoja maszyne to co 10x bym tak wracal :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 No własnie ja nie mogłam nic zrobić bo nawet nie miałam czym odkrecić skorupki 8) zeby dostac sie do tej linki 8) Co do tematu.....to macie jakies dziwne skojarzenia :roll: :) PozdrawiamSandra :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Ja juz raz pchalem swoja Mz:] Powod brak wachy:D No tak sie zdarza, najczesciej linki:) Cytuj Wielki powrót!http://www.bikepics.com/members/matt150/03sv1000s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 hihi , no zdarza sie, pewnie wzielas sobie to do serca i bedziesz ze soba wozic klucze :!: :-) pozdrawiam i oby cos takiego nie przytrafiloby Ci sie wiecej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 To machały napewno jakieś pedały.Bo jeżeli dziewoja pcha jednoślad (nawet jeżeli to nie dziewoja), to niech sobie pcha dalej...Dresy albo pedały! Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Green-kesy Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Ja też niedawno zaliczyłem pchanko, tylko miałem trochę trudniej, bo +/- taki sam dystans, tyle, że z flakiem z tyłu i po piasku :) . Słoneczko ładnie przygrzewało, więc po dopchaniu musiałem pójść na pół godziny z butlą wody do chłodnej piwnicy, dopiero potem zabrałem się za kółko :D . Tomek--> Nie żebym się czepiał, ale raz, że mogli się gdzieś spieszyć, a dwa, że jak mieliby pomóc? któryś pchałby motor Sandry, a Ona jego (motor, ofkors :-D ) :( ? Wszystkim życzę, żeby nie musieli pchać motoru a jeśli już, to przynajmniej, żeby awaria była blisko domu :D.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Kilka razy nogą pchałem nogą kolesi do stacji benzynowej. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 He he, trza mieć Simsona SR2E... Jak nie chaił jechać o własnych siłach to ... Trza było pedałowąc :mrgreen: Czyli zdecydowaine lepiej niż pchać :) To jest wyższość "motoroweru klasyka" nad tymi nowoczesnymi wynalazkami :mrgreen: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 To machały napewno jakieś pedały.Bo jeżeli dziewoja pcha jednoślad (nawet jeżeli to nie dziewoja)' date=' to niech sobie pcha dalej...[b']Dresy albo pedały![/b] nie nie nie.....pogmatwało się :D Jak szłam na nogach z przystanku już miastem bez skuterka to stojąc na światłach 2motocyklistów się spojrzało i pomachało (podniesi lewą rękę :( ) a nie jak pchałam skuterka :) wydaje mi sie że koszulka robi swoje ;) PozdrawiamSandra :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FosGate Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 tak to co powiecie na pchanie motocykla brak wahy na srodku poligonu :| mam dr 600 waga....150kg ......do najblizesz stacji 2 KM .....................piach bloto wszystko razem do najblizeszgo sfaltu ok 1km ......rece i nogi mialem juz w dup..e tego nie zapomne do konca zycia pchacnie skutera czy cos w tym stylu to jest nic....pchac 150kg byka na srodku pligonu to jest zabawa .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Witam Sandra, ostro krecisz rolgazem noi są efekty :) Oby mniej pchania wiecej śmigania!! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi