zrubo Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Ehh... szkoda że uczycie w Warszawie z Częstochowy nie dojade bo kurs mi wyjdzie 10 000 tyś :-D, ale powiem wam szczerze taki kurs to jest coś bo tak jak mówi CIOCHIN ja sobie bede swoje a nauczyciel swoje z kierowca z B... w jakim my kraju żyjemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 W LODZI A KOSZTUJE 900-1000, W ZALEZNOSCI OD SZKOLY.NISTETY EGZAMIN JEST NA KOREANSKICH KLAMOTACH W KTORYCH KIEROWNICE TRZYMA SIE JAK RACZKI PRZY TACZCE.JA WPRAWDZIE MAM PRAWKO ALE ZASTANAWIAM SIE CZY NIE PORADZIC MOJEJ DZIEWCZYNIE ZEBY NA EGZAMIN PRZENIOSLA PAPIERY DO CZ-WY LUB PLOCKA GDZIE SA INNE, LEPSZE MOTORKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 A zdawał ktoś z was w Mrągowie. Którą szkołę? byście polecili. Jakie są ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 W LODZI A KOSZTUJE 900-1000, W ZALEZNOSCI OD SZKOLY.NISTETY EGZAMIN JEST NA KOREANSKICH KLAMOTACH W KTORYCH KIEROWNICE TRZYMA SIE JAK RACZKI PRZY TACZCE.JA WPRAWDZIE MAM PRAWKO ALE ZASTANAWIAM SIE CZY NIE PORADZIC MOJEJ DZIEWCZYNIE ZEBY NA EGZAMIN PRZENIOSLA PAPIERY DO CZ-WY LUB PLOCKA GDZIE SA INNE, LEPSZE MOTORKI. Jarek w Piotrkowie Tryb. zdaje sie też na jakims JIN LINGU czy innym badziestwie ,ale jest to zwykły naked a nie "chopper" 150 ccm 4-o takt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Powiedzcie mi ile teraz kosztuje prawko w waszych miejscowosciach? Ja placilem teraz 500 zl. W tym 3 godzinki jazdy po miescie z autem z tylu. Jezdzilem na Suzuki GN 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 ja zrobiłem za 350zł ale to było daaawno temu i zdawałem na GN 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuk Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 W cz-wie robiłem w ADROM-ie, ul. Ogrodowa, koszt 900 zł + badanie (40) + egzamin (116 zł). Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 1 miesiąc temu: kurs A 600zł, lekarz 50zł, egz. 116zł prawko 80zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi