szajbz Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Witam.Chciałem zapytać który motorek jest lepszy z tych dwóch?Hyosung 125cc czterosów http://www.wariant2.com.pl/model.php?id=220czyRieju 50cc 2sów http://www.bikez.com/motorcycles/rieju_mrx_2005.php Chce kupić jeden z tych aleHyosung + opony kostki = około 11 000złRieju + kit 80cc = około 12 000zł Nie interesują mnie odpowiedzi typu "kup inny motor"Prosze o konkretne odpowiedz który lepiej z nich wybrać, a dlaczego akrat takie motorki to długa historia. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Ja bym brał Rieju, leprza zawiecha, silnik minarelli i ogłulnie marka dosyć sprawdzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersheep Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 hyosung to shit, a na rieju mozna w zawodach polatac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 tylko :arrow: Rieju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 za taka kase wzial bym cos innego tylko tyle powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Rieju 50cc 2sów :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajbz Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Jaki zestaw tuningowy do tego proponujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 za 12 tys mozesz EXc 125 kupic z 01 roku :) (tylko tak mowie) lecz jezeli juz mam wybieraz miedzy tymi dwoma to Rieju jak zalozysz kit to moze ladnei polatac :( a hyosung to shit (tak jak ktos tu napisal :D ) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 ten cały Hyosung pewnie nic nie jedzie bo to 4 suw (pomijajaca kwestie marki i wykonczenia ktore jest o dupe rozbic) a tej cały Ojeju podobno jest juz duuuzo lepszy i pary zawodnikow kiedys nim jezdilo.Bierz Ojeju :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Rieju :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Ja jezdziłem rejeju ale jescze tym nie z alu ramą i był spoko ale odblokowanie i tuning to podstawa bo wtedy daje naprawde sporo frajdy z jazdy Jaki zestaw tuningowy do tego proponujecie? Mtrakaita cylider + wydech + gaźnik 19 mm można też 21 ale niby to tylko 2mm róznicy ale motorek zmneia juz charakterystyke i traci dół.Z moich doświadczeń to metrakity są naljepsze pod wzgledem stosunku cena/jakość i w silnikach AM6 sprawdzają sie bardzo dobrze.Wszytko z tych częsci znajdziesz na www.sklep.mieloch.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajbz Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 gaźnik 19 mm można też 21 ale niby to tylko 2mm róznicy ale motorek zmneia juz charakterystyke i traci dół. Czyli jaki gaźnik zakupić? 19mm czy 21mm?Żeby nie przedobryć :)Pozdro. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 19mm i bedzie git :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek DT Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Wiem że miało nie być takich odpowiedzi, ale ciekawi mnie czemu akurat te dwa modele upatrzyleś? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Witamwedług mnie to bierz Rieju, przynajmniej z tych dwóch. Ale i tak za tą kase mógłbyś kupić KTM-a i to w świetnym stanie. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi