mwichan Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Wiec zamierzam kupic sobie jakas rame do OGARA 205 z papoierem i silniczek moj wsadzic (ładny ino awaryjny:D) i miec ładne niedzielne moto tzn.narazie ogolne ale jak uzbieram na jakis ładny sprzet to było by to moto typowo na zloty jakie sie odbywaja w zasiegu moim i na niedzielne wyjazdy na miasto ale nie ważne.Chchiałem sie dowiedziec czy za jakis tysiac pln kupie rd do malowania ale z silnikiem ładnym(dobrym) i z papierem czy lepiej kupic charta troche taniej a miec tez niezłe moto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Juz lepiej za 1000 troche dozbierac i kupic sima. Ewentualnie charta, ale wiadomo simek to simek troche lepsza technika. Za tyle moze dorwiesz rd, ale np po jakims szlifie, do naprawy, albo bez papierow. Poza tym licz sie z tym ze utrzymanie takiej rd, ewentualne naprawy sa o wiele drozsze niz simka albo charta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 26 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Wiem ze sa drozsze ale mam nadzieje ze tez sie malo psuje taki sprzet!! Jesli ktos bedzie cosslyszal o jakiejs rd albo mbx od 0zł do jakichs 800zł(*narazie orientacyjnie) to niech piszeWogole dawajcie ogloszenia roznych sprzetow jakie doriwecie w necie moze cos sie trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 oj, ciężko będzie... za taką cenę to jedynie bez papierów, lub jak kolega wcześniej mówił, bo jakimś szlifie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 czy za jakis tysiac pln kupie rd do malowania ale z silnikiem ładnym(dobrym) i z papierem czy lepiej kupic charta troche taniej a miec tez niezłe moto?? Bez papierów to kupisz rd za 1000zl.Silnik jest mniej awaryjny ale pamiętaj że to mały dwusów. Jak już padnie to naprawa będzie droga. Lepiej bierz charta lub simsona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Wiem ze sa drozsze ale mam nadzieje ze tez sie malo psuje taki sprzet!! trzeba naprawde trafic na zadbanego sprzeta (najlepiej po fachowym remoncie) . jak nie to duuużo kasy idzie na remonty Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 a ja bym ci radził jak koledzy wyżej dozbieraj pare złotych i kup sobie simsona.dobrym simsonem też można sobie ,,poszaleć,, i raczej będziesz jeżdził bezawaryjnie.pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi