Blazej_mtx Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Panowie, może tak na PW byście załatwiali takie sprawy... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 30 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 racja :-) [ Dopisane: 30-06-2005, 10:18 ]A co Wy sądzicie o tej Aprili? Czy 1988 to nie za stara troche jest? Jak długo wytrzymują silniki w takich motorowerach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Eee troszke stara ale co tu muwic ja mam 92 rocznik ale wyglad inny. Ta wyglada jak sinseti czy jakos tak (wiem bo kumpel mial tylko 125) Ale podoba mi sie ten wyglad i jak bym kupowal teraz apke to bym sie gleboko zastanowil bo cena jest dobra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 wersja 92r. bardziej mi się podoba ale ta 88r. też jest spoko :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 30 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 NO w sumie tak.. A ile przeciętnie wytrzymuje taki silnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Tak troche of topic to z czesciami do aprili jest lepiej niz do jaopniców. Dziasj reozbrałem kumpla rxa bo cos sie skrzynia zblokowała. Okazało sie ze 2 tryby potraciły ząbki. Kolega kupił dziasj calą skrzynie za 450zł i już aprilia jeżdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 ale japońskie jest japońskie... zawsze uwarzałem że japońskie jest lepsze niż włoskie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 ale japońskie jest japońskie... zawsze uwarzałem że japońskie jest lepsze niż włoskie.....Też tak kiedyś myślałem ale na servisie widze co sie z japońcami dzieje i tak samo z włośzczyzną i to jedno i to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Jedne i drugie są bardzo bezawaryjne ale mimo wszystko wydaje mi się że jakoś wykonania japońskich motorowerów jest ciutke wyższa niż tych produkowanych we włoszech..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 1 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Ale za to nie ma np. Hondy nsr 50 za 2500 :P a Aprilia jest :-) [ Dopisane: 01-07-2005, 08:26 ]CHyba jednak kupię tą Aprilię tylko nie wiem czy się nioe będzie psuła- jak jest z Waszymi? Ja miałem Simsona z 1982 roku i co w nim naprawiłem to się na nowo coś psuło tak że wpakowałem w niego ok. 500zł :? Ja wiem że nie ma co porównywać ale mam takie przeczucie że będę musiał ładować w ten motorek.. :roll: :roll: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 ja w mojej aprilce szczeze mowiac co chwile mam jakis problem. Ogulem sa to drobnostki ale sa. Najpierw padl rozrusznik.. potem cos sie zwalilo i muli go czasami na wysokich obrotach najbardziej na ostatnim biegu. Wszystko przeczyscilem wyminilem swiece i nic, Teraz znowu padl mi akumulator. Jeszce niepiszac o padnietym slimaku predkosciozmieza:) Ale ogulem jest tofajny moto dajacy duzo radosci z jazdy. i Znajdziesz tania honde nsr 50 za grosze tylko szukaj ta taka bez owiewekj http://www.allegro.pl/show_item.php?item=55636616 koles napewno by cos jeszce spuscil ale co prawda moto niewyglada tak fajnie jak aprilka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 1 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 NO faktycznie nie jest najładniejsza ale jaką mam gwaracje że też się nie będzie psuła? Jeżeli kupił bym tą Aprilię o której mówiłem musiał bym na niej przejechać 260 km. Także nie wiem czy by wytrzymała tyle bez awarii :| [ Dopisane: 01-07-2005, 10:34 ]A tak na serio to to Aprilie AF1 50 rzeczywiście często się psują? [ Dopisane: 01-07-2005, 10:35 ]I wiem że za 2500PLn nie kupie nowego moto, który będzie zupełnie bezawaryjny! :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 A tak na serio to to Aprilie AF1 50 rzeczywiście często się psują? Jak zawsze zależy to od egzemnplaza..... jeden będzie się psół a drugi nie..... Hondy NSR 50 niepolacam Ci bo te silniki są dość słabe... a jak już kupować moto to chyba lepiej mocniejsze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Wlasnie wsyzstko zalezy od egzemplarza:) Ale mowie Ci te moto daja duzo radosci z jazdy nie to co simson itd :twisted: A jeszce jedno jestes z krakowa jakbys kupil ta aprilke i potem w krakowie znalazl jakis dobry serwis to daj znac bo u mnie w Rzeszowie slabo z czesciami a w kraowie czesto jestem wiec moglbym cos kupic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 I wiem że za 2500PLn nie kupie nowego moto, który będzie zupełnie bezawaryjny! no to czemu wybrzydzasz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi