tador2004 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Witam.Czy ktoś z kolegów jeździ na tych oponach . Ja osobiście ma taką założoną na tył . Chciałbym kupić nową oponę tej firmy na przód , żeby mieć 2 opony tej samej marki . Potrzebuje Waszych uwag odnośnie tej opony i jak ktoś ma namiary gdzie takie opony można kupić w naszym kraju , proszę o link do strony internetowej lun namiary sklepu. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 http://www.tomi-moto.pl/Opony/opony_metz_custom.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tador2004 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 http://www.tomi-moto.pl/Opony/opony_metz_custom.htm Dzieki Koniaczek . Wszystko wygląda OK , ale te ceny . Opona na przód ponad 1000zł. :roll: :roll: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Moja refleksja na temat TOMI-MOTO: mily personel, fachowa porada, duzy wybor, krotkie czasy ewentualnego oczekiwania, lecz ceny maja raczej wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tador2004 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Co jak co cena jest dla mnie ważna .Może ktoś z kolegów , ma namiary na inny sklep . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 cze . mam na przodzie metzelera marathon w intruderze . Oponka zajebiście przyczepna . Troche tylko wkurza piszczenie przy ostrym hamowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tador2004 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 cze . mam na przodzie metzelera marathon w intruderze . Oponka zajebiście przyczepna . Troche tylko wkurza piszczenie przy ostrym hamowaniu No to kolego mamy komplet . :D Ja mam tył , Ty przód.Z tym piszczeniem ja nie martwił bym się . Niech lepiej dobrze hamuje , a jak przy tym po piszczy to przynajmniej odstraszy potencjalnego pasażera przedniego błotnika. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KEITH_ Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Moja kobieta ma na tyle ME 880 i już zrobiła na niej jakieś dobre 7 tyś. Świetnie opona wygląda, super się na niej jeździ. Nawet po autostradach włoskich i niemieckich nie widać mocnego zjechania. Opona chyba na dość dobre kilometry. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Chyba żle patrzyleś ceny są od 486 do 672 PLN, jak 5% może zaważyć na decyzji kupić nie kupić to masz u mnie tyle upustu od ceny Tomi -moto , jak dalej to za drogo to sprawdż na mojej stronie Michelina i Danlopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tador2004 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Chyba żle patrzyleś ceny są od 486 do 672 PLN, jak 5% może zaważyć na decyzji kupić nie kupić to masz u mnie tyle upustu od ceny Tomi -moto , jak dalej to za drogo to sprawdż na mojej stronie Michelina i Danlopa Może źle patrzyłem ale cena była ponad 1000 zł , za oponę , rzekomo jakaś tam nowość. Nowości nie dla mnie za taką cenę .Znalazłem tańsze : http://metzeler.opony.net/c07.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tador2004 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 taXXXl mi pasi :) PunkRider nie rozumiem co Ci pasi , i na dodatek ten latający język. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Sprawdzilem Twoj link ceny sa rewelacyjne , tylko nie mozna sie z nimi skontaktowac inaczej jak przez maila ,nic tez nie pisza o firmie ,jak zfinalizujesz transakcję napisz czy te ceny to nie podpucha i czy opony nie sa z ubieglych lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Me to dobra opona, ale na tył (dość twarda) jeśli chodzi o przód to bardzo dobre opinie uzytkowników uzyskują opony marki AVON. Sam mogę potwierdzić, że metza jak najbardzije do tyłu, co do przodu to myślę o Avon lub Brigstone (miękka).Gdzie kupić to chyba najlepiej : http://www.mynetmoto.com - wysyłają do Polski koszt przesyłki do 3 opon to 25 euro.Proponuję sprawdzić ceny, naprawdę są dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Siwy , bez przesady z tymi cenami porównywałem 150/80/16 Metzelera i po przeliczeniu € po 4,1 (nie wiem skad im wychodzi € poniżej 4 PLN)to te oponki u mnie sa droższe ale o 10 zyla , (cena bez upustu dla 4um),a nawet nie licząc tego upustu to za tą różnicę czy wartosię kłopotać z ściąganiem czegoś z zagranicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy369 Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Cześć. Widziałem na tej stronce oponki z białymi bokami. Marzą mi się takie go mojego Drag Starka :D . Doktor, masz coś takiego u siebie? Przód 130/90/16, tył 170/80/15, ewentualnie w jakich cenach. Chyba ze polecisz cos innego.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi