Skocz do zawartości

Kredyt na motor - wady i zalety...

Rekomendowane odpowiedzi

ja nigdy na kredyt nie kupuje

tak po prostu zostałem wychowany

wolę trochę pociułać i mieć coś własnego

Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100

https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090

Witka PETE! Kolo bardzo dobrze pisze co do zaciągnięcia kredytu, pracujemy w tym samym banku a nawet w tym samym pokoju siedzimy hehe - luks :P Już tak myślę co do zakupu motocykla na wszystkie możliwe strony kilka jest fajnych wybranych modeli, że się ciężko zdecydować ale z kredytami jak sam wiesz trzeba ostrożnie bo jak się nie spłaca to tacy jak my jedziemy w teren... i windykacja. Dobrze mieć trochę swojej gotówki i kredytem sfinansować powiedzmy połowę inwestycji. Ale każdy przypadek jest inny, każdy z Was zna swoje możliwości finansowe. Pozdrowionka :evil:

[ Dopisane: 30-07-2005, 15:29 ]

ps. to co alfonso - może jutro mały kredycik i Transalp/KLE/Bandit/Zephyr

będzie stał już w garażu ???

Wiesz PETE, zdecydowałem się na bandziora 600, ale z kredycikiem to raczej poczekamy muszę trochę kasy uzbierać :? Może uda się kupić B600 zimą i i na lato będziemy śmigać razem ;) Do zobaczenia w robocie ;)

[ Dopisane: 30-07-2005, 18:20 ]

http://www.scigacz.pl/index.php?document=639

Pete poczytaj na tej stronce fajnie piszą o B600 :buttrock: