Matt Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 W mojej 150-tce sa dosc krotkie przelozenia, i bardzo czesto zdarza mi sie szukac 6 biegu, mimo tego ze mam 5 :-D PoZdRo Cytuj Wielki powrót!http://www.bikepics.com/members/matt150/03sv1000s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Zmienilem opony i zmienil sie takze stosunek obr/predkosci...Wczesniej na 6 biegu bylo przy 6.000 160 km/h a teraz jest 150 - z tego wynika ze kola sa mniejsze bo szybsze obroty potrzebne sa na ta sama predkosc... a dokladnie przednie kolo. Wydawalo mi sie, ze bardziej starty bieznik to mniejsza srednica Profil opony tez ma duze znaczenie. Ostatnio porównałem swoje dwie oponki: obie 18ki ale roznica ogromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 no to sobie trzeba zrobic wskaznik biegow taki jak mial MłodyVFR i teraz ja mam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Nie raz tak mam ale zaczalem patrzyc na obrotomiesz i mniej wiecej wiem jaka szybkosc odpowiada na poszczegulnych biegach i obrotach to tylko kwestia przyzwyczajenia :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 A ja w romeciaku szukam 3 biegu-niestety nie wskakuje ;) :lol: :-D :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weasel Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Hue hue. Ja mam to samo. Zawsze szukam kolejnego biegu. Na dwóch i na czterech kółkach to samo robię :evil: Może zapas mocy rozwiązałby problem ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Pozostaje wak kupic cagive mito :evil: Ta przynajmniej ma 7 biegow. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekS Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 eee nieee, teraz Honda wystawia motocykl z automatyczną skrzynią, a jak taniej ma być to skuretka z bezstopniową skrzynią biegów :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi