kubaDR600 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Po artykule kolegi Pipcyka w ostatnim ŚM upatruje w tym motocyklu nastepcy mojego poczciwego DRa.Przekonuje mnie głównie niewielka masa i sprawdzony silnik.Chciałbym natomiast dowiedzieć się od którego roku powstaje ten model i czym różnią się wersje TTR i TTE (jest chyba też jeszcze jedna) oraz jakie są jeszcze inne wady (poza małym zbiornikiem paliwa) i zalety tego sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Na mojej stronce masz jakiś starszy artykuł opisujący TT600R.Bezpośredni link poniżej:http://data7.exo.pl/kml/tt600.htmPozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubey Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 ehh, ladnie napisal o tym sprzecie... chyba sie zaczna cenic sprzedajacy;)))jeszcze pare tygodni temu widzialem cos takiego w wawie przy bema 65 - ktos do komisu dal. rocznik 96 za bodaj 9,5 tysia. ale w jakim stanie - nie odpowiem, bo stal wcisniety pomiedzy inne sprzety i niewiele bylo widac. ale raczej rzetelnie zjezdzony;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Witam, wejdz na www.forum.motocykle.slask.pl tak w dziale Ogólne jest post o TTR, podepnij sie tam jak chcesz bo akurat ta TTR z ŚM jest kolegi forumowego Szramera. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Szrama ma XT-eka i do tego Tenere z duzym bakiem sa rozne info o tym silniku czytalem ze potrafia sie rozleciec (doslownie) innym razem ze sa trwale i niezawodne oglnie sam sie na TT zapatruje moze za rok ....tylnie zawieszenie Ohlinsa OK ale przednie to juz lipa ciekawe ile moze kosztowac przednie konkretnej firmy ?? Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Szrama ma XT-eka Wiem, przeciez nie powiedzialem ze to motocykl Szramera tylko jego kolegi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość m@ri@n Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Witam!Szukam wszystkiego na temat Yamahy TT 600s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 ja bym szukal wersji z rozrusznikiem Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HawK Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 ja bym szukal wersji z rozrusznikiem Niewiecie od kiedy produkowane są wersje z rozrusznikiem ?Mój kumpel zapodaje na TTR'ce na kopniaka i strasznie sie z tym męczy - w szczególności jak mu w terenie zgasnie maszynka, Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 a jaka to ma nazwe TTE czy TTR-E :?: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 TTR ma chyba lampy a TTE chyba nie...Moze sie myle, bo moze jest to na odwrot... ale wiem ze kiedys o takiej myslalem tylko ze 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi