niagara Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 tak ja w temacie dodam ze w tej chwili mam iskre F75S i nie wiem czy nie jest zamala bo jak sie narzeje to na wysokich obrotach przerywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
customer Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 przecież już często był ten temat poruszany. Poszukaj trochę, wejdz na stronę jiskry i sprawdz, zresztą musisz sam dobrać do swojego sprzętu, bo każdy z tych sprzętów na innej dobrze chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 22 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 probawalem szukac ale jak wpisze mz na wyszukiwarce to pisze ze nie znaloziono zadnego temetu :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbrus Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 http://www.iskra-kielce.pl/szukaj.php?ro=4...j=250&x=110&y=4 Cytuj Macbrus Shl M17 Gazela, Junak B20, WSK M21 S1 Sport, WSK M06B3, BMW R1200GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 NGK B8HSNGK B8HVX - platynowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 U mnie nie ma iskry F 100 Jeżdże na F 95 (od malucha) i jest ok.koszt 5 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 F100, wg innych oznaczen 240 lub 260 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 22 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 ok dzieki kupilem F100S i jest dobrze :banghead: na F75 jak jezdzilem to tak sie przegzala ze juz nie etka nie chciala na niej jezdzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi