andrzejtomecki Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 wg mnie to niemozliwe zeby skuterek nawet po full tuningu szedl 120 i wiecej ... :roll: przeciez tam nie ma skrzyni i tak jak juz strzalek napisal nie da sie tak wykorzystac mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio398 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Ja kiedys gdzies czytalem, ze koles z Kymco S9 wyciagnal 140 km/h 8O 8O A ostatnio moj kumpel mowil ze jechal Cieniasem 80 km/h a tu mu tylko smignelo przed oczami wyprzedzajace go Malaguti F12 8O Jak chcecie to sobie looknijce tu ---> http://www.heavymotor.com/videos.html Obejrzyjcie 2 ostatnie filmiki i zobaczcie ile mozna wycisnac z Yamahy BW's :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Ja kiedys gdzies czytalem, ze koles z Kymco S9 wyciagnal 140 km/h moge sie założyć ze to nie była 50............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Pójdzie..... do tego tuningu dolicz dwa pustaki i zrzuć z 15-sto piętrowca... wtedy pójdzie nawet więcej.............. zastanów się co ty gadasz....... to powiedz mi ile Hp ma taka 50??ej znam sie troche na skuterach i wiem ile jedzie np yamaha aerox czy spedfight 2 wrc...od kolegi yamaha aerox jedzie 115 i ma tylko sportowy tłumik lekkie rolki pasek karbonowy i siega tyle i to nie sa bajki porostu takie skutery tyle lataja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 to powiedz mi ile Hp ma taka 50??ej znam sie troche na skuterach i wiem ile jedzie np yamaha aerox czy spedfight 2 wrc...od kolegi yamaha aerox jedzie 115 i ma tylko sportowy tłumik lekkie rolki pasek karbonowy i siega tyle i to nie sa bajki porostu takie skutery tyle lataja. nie odpowiedziałeś mi na pytanie....... powtarzam.. ile Hp ma taka 50?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio398 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 ej znam sie troche na skuterach i wiem ile jedzie np yamaha aerox czy spedfight 2 wrc...od kolegi yamaha aerox jedzie 115 i ma tylko sportowy tłumik lekkie rolki pasek karbonowy i siega tyle i to nie sa bajki porostu takie skutery tyle lataja. Chyba raczej CIEZKIE rolki a pasek KEVLAROWY a nie karbonowy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Ja tam i tak mysle, ze to po prostu zmieniony silnik na jakis 125, albo to byl skuter 125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 http://scigacz.pl/index.php?document=46poczytajcie i sie nie kluccie, bo widac ze mozna :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 dla niedowiarków: http://www.preloved.co.uk/fuseaction-forum...0/77baaba2.html http://www.megakm.ru/auto/encyclop.asp?Top...=2604&rubr=1920 A z tymi 120 to jest bardzo różnie - czasami tyle pójdzie (z górki, dobrze rozgrzany) a czasami do 90 się długo zbiera. Więc niech sobie nikt nie wyobraża że wystarczy odkręcić i od razu jest 120 :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Większy, 70-cio centymetrowy cylinder Jak sam udowodniłeś to są osiągi 70 a nie 50.... nadal nie wierze że ze skutera 50 można wycisnąć 120..... Максимальная мощность (л.с.(кВт) при об/мин) — 7.3(5.4)/8500Максимальная скорость (км/ч) — 120 Nadal mnie to poważnie zastanawia skoro RS ma 10Hp to czemu ten nie obudowany magnum 50 z mocą 7.3Hp ma wyciągać 20km/h wiecej???? może ktoś mądry uzasadni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 no wlasnie ja sie tez zastanawiam czy z 50 mozna okolo 120 wyciagnac ? 8) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 dobra - 120 jechałem tylko raz i to z góry, na prostej wyciągam lekko ponad 100 więc jeśli komuś z tego powodu ma być lepiej to przyjmijcie że mój v-max to 100 km/h :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 E tam jak już ktoś napisał 120 skuterem po polskich drogach. KAMIKADZE :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 dobra - 120 jechałem tylko raz i to z góry, na prostej wyciągam lekko ponad 100 więc jeśli komuś z tego powodu ma być lepiej to przyjmijcie że mój v-max to 100 km/h :-) To to rozumiem :banghead::D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Nadal mnie to poważnie zastanawia skoro RS ma 10Hp to czemu ten nie obudowany magnum 50 z mocą 7.3Hp ma wyciągać 20km/h wiecej???? może ktoś mądry uzasadni? no dobra a liczy sie tylko moc ???przejzyj sobie ten temat http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=27754 i wyciagnij wnioski w malych motocyklachoczywiscie nie chodzi tylko o same zębatki ale takze o przelozenia w skrzyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi