losiu Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 No właśnie zakupiłem ten sprzet i pociska tylko 110 i to z góóóóóóóórrki. Jest zablokowany tylk nie wiem gdzie (wydech? gaźnik? moduł? a może wszystko razem. Pościągam wszystkie plastiki i się rozejrze z ojcem jak wiecie jak tego dokonac to napiszcie dziki dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 A co ty bys chciał, zeby 300 pocinała? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losiu Opublikowano 19 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 Daj sobie.człowieku spokój bo nie wiem co ma znaczyć te głupia odpowiedz bo chyba kazdy kto chociaż 3 szare komórki wie ile jedzie 125. Moja jedzie 90 max i wkreca sie do 7 tys wiec ty mi tu nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 Daj sobie.człowieku spokój bo nie wiem co ma znaczyć te głupia odpowiedz bo chyba kazdy kto chociaż 3 szare komórki wie ile jedzie 125. Moja jedzie 90 max i wkreca sie do 7 tys wiec ty mi tu nie ... A napisałes ku*wa ze to 125? 110 wyciaga dobra 50ątka Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losiu Opublikowano 19 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 równie dobrze nie napisałem że to 50 ale po co wogole te komplikacje :evil: tak to możemy sie sprzeczać w nieskonoczoność ale to nie ma sensu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 125 ma pojechac 150km/h przynajmniej a 50 100km/h wiecej nie licz wiec jaka maz pojemnosc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Powiem Ci że ciężko jest odblokować motory. Sam mam taki problem. NIESTETY :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 moze poprostu popytaj sie w salonach aprili, albo ludzi ktorzy mieli do czynienia z tym moto ... ja pisalem po salonach i dopiero chyba za 10 razem ktos mi napisal jak to odblokowac bo przewaznie nie wiedzieli :/ jak kreci tylko do 7 tys to moze to byc cos zwiazane z elektryką,a dyfuzor byl robiony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Podbno sa blokowane na tumiku i gazniku. tak przynajmniej jest w af1 z pojemnoscia 50ccm . Jelsi to 125 to mzoe na module ale tego nieiwem pzdr( a tak ogulem to poco Ci wiecej niz 110:D :twisted: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luzi Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Z forumowiczów "igła" miał af1 125 także spytaj jego bo może wiedzieć. :banghead: Pozdro i zazdroszcze ci sprzęta :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losiu Opublikowano 22 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Siema, teraz to ja już mam inny problem (blokada była na wydechu), mianowicie posypał mi się wał tłok i cylinder nie jestem z niej zadowolony wręcz przeciwnie załamany!! Pomocy!! moze macie jakiś pomysł ??myślałem nad innym silnikiem od innego motoru ale to tylko przypuszczenia i nie wiem jak to sie ma w praktyce z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 No i zarżnąleś,olej to miales w dozowniku? :) jak teraz będziesz remont robil,to sobie ją odblokujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek16 Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Witam mam Aprilie AF1 z tego co wiem to blokady były tylko na wydechu tak byo umnie. Ale jak się tylko do 7k wkręca to może to byc moduł. A teraz odpowiedz na twój nowy problem niezałamój się tylko odremntuj swoje moto za to odwdzięczy ci się niesamowitymi osiagami(jak na 125) AF1 po remoncie ciagnie az miło RS kazda zostaje w tyle. A jak ci tak wszystko naraz poszło to zmiast orginalów kup sobie zestaw polini niepowinien wyjśc wiele drożej niż normany oczywisice myslie o 160cc sam taki mam i powiem szczeże że kopa ma niesamowitego polecam. Życze ci szybkiego odremontowania moto. Moja rada najwazniejsza żecz w 2t to olej do mieszanki pamientaj o tym bez tego daleko niezajdziesz(niezajedzesz).Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Witam mam aprilie AF1 z tego co wiem to blokady były tylko na wydechu tak byo umnie ale jak się tylko do 7k wkręca to może to byc moduł. A teraz odpowiedz na twój nowy problem niezałamój się tylko odremntuj swoje moto za to odwdzęczy ci się niesamowitymo osiagami AF1 po remoncie ciagnie az miło RS kazda zostaje w tyle a jak ci tak wszystko naraz poszło to zmiast orginalów kup sobie zestaw polini niepowinien wyjśc wiele drożej niż normany oczywisice myslie o 160cc sam taki mam i powiem szczeze że kopa ma niesamowitego polecam. Życze ci szybkiego od remontowania moto i radze najwazniejsza żecz w 2t to olej do mieszanki pamientaj o tym bez tego daleko niezajdzesz(niezajedzesz). Pozdro :) Wysilileś sie przy pisaniu tego posta,prawda? :ehz: Aż mi ręce opadają do samej ziemi gdy to czytam,coś takiego jak znaki interpunkcyjne to znasz?Przecinki?Czy jest Ci to nieznane?Do szkoly nie uczęszczaleś? Ps.losiu,możliwe, że ta Af'ka szla tylko 110 bo silnik byl przytyrany,jaki tam mialeś przebieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 jak wkrecał się do 7 tys to teraz musisz mu podkrecic olej przy dozowniku bo go znów zarzniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi