arturoS Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 mam taki problem na 1szym gazniku nie trzyma (raz trzyma raz nie) mi zaworek iglicowy. problem jest taki ze przekladalem zaworek np. z 4(ktory trzyma) na pierwszy (ten ktory nie trzyma) no i dalej 1 nie trzyma a 4 trzyma???? jak usunac usterke :evil: watka czyscilem gniazdo w ktore wchodzi zaworek. pomoooooooocy. (dotyczy gpz 1000rx) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 No a powiedz mi jak może trzymać zaworek z 4 gaźnika na 1 gdy jest już też wydyjechany i dopasowany do 4 gniazda? Sugerował bym zakupić zestaw naprawczy gaźnika, oraz zakupić nowe gniazdo, gdyż wszystko wsakzuje na to że na 1 jest wybite... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturoS Opublikowano 19 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 a jak moze sie gniazdo wybic?? zaworek jest metalowy ale ma "zaciagnieta gume" na stozek, wiec wg mnie tylko on moze sie zuzyc, a gniazda sie wymienia?? nie widzialem nigdzie w ofercie gniazd! zaworki i owszem. to jak wyjac te stare gniazdo?? i gdzie kupic nowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Może się wybić, lub siedzi tam niezły syf... Twoje gaźniki są tego najlepszym przykładem. Gniazda maożna zakupić u dilera. Ja sugerowal bym jeszcze spróbować to przeczyćić preparatem o nazwie Carbuclean. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturoS Opublikowano 20 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 gniazda sa czyste, tak jak i cale gazniki, jak czyscic to wszystko! a mozesz mi powiedziec jak wyjac te gniazdo?? bo ja nie widze sposobu, one jest osadzone wewnatrz (nic nie wystaje). jak Ty to kolego robiles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Ten model miał problemy z zaworkami. Zalecana naprawa to wymiana wszystkich zaworków w baterii gaźników. Ich się nie zamienia tylko wymienia na nowe.A jeżeli chcesz inaczej Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi