rad3k Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Busa rulez :twisted: http://www.big-boys.com/articles/youthinkyourfast.htmlTo na wszelki wypadek gdyby ktoś miał jeszcze wątpliwości czy zainwestować w motocyklowe spodnie.http://www.big-boys.com/articles/motorcycleknee.html Na głupote nie ma radyhttp://www.big-boys.com/articles/bikecrash55.htmlJestem pod wrażeniem,że wyszedł z tego całohttp://www.big-boys.com/articles/streetbik...ikebadturn.htmlNa zakończenie lot trzmiela (chyba kiedyś wrzuciłem to na forum)http://www.big-boys.com/articles/bigbikewipeout.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Z tym kolanem to masakra... Gość miał dziure w kolanie :? Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Z tym kolanem to masakra... Gość miał dziure w kolanie :? I jeszcze się śmiał....z głupoty chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Myślę, że koleś musiał być w szoku, więc prawdopodobnie nie czuł bólu, ale później jak się uspokoił to musiał cierpieć... Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quick Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Pierwszy filmik to wycinek z dluzszego filmu ekipy angielskiego fast bikes... poszukajcie na dc albo na mule Mach 2 Crazy travel in motorbikes from Calian to Cannes. Takiego filmu jeszcze nie widzialem... masakra, trwa 56 minut i non stop jest taka jazda ze szok 8O polecam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Pierwszy filmik to wycinek z dluzszego filmu ekipy angielskiego fast bikes... poszukajcie na dc albo na mule Mach 2 Crazy travel in motorbikes from Calian to Cannes. Ściągam to zobaczymy co wyjdze z tego. A co do ostatniego filmu to masakra 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 kolesiowi nawet krew nie leciala. jak mialem glebe na rowerze i zdarłem sobie kwalałek łokcia (jedna czwarta tego na o gościa na kolanie) to tez nic nie ciekło. jak wsadzilem palucha, to sie kazalo ze nawet czucia nie ma :-). za to nastepnego dnia zaczeło boleć. teraz mam fajna blizne i wspomnienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 Apetyczne kolanko sprawiło, że odechciało mi się jeździć. W kwestii filmiku stanowiącego wycinek z Mach'u muszę skomentować. Widok pochodzi z kokpitu ZX12. Mija go GSXR1300 i można odnieść wrażenie, że to własnie on jest szybszy. Tymczasem wniosek z filmu dotyczy ZX12 i brzmi mniej więcej tak: "there's no doubt which one's the fastest". ZX przy maksymalnej prędkości zostawia Hayabusę i widzimy, jak po wyprzedzeniu jej powoli znika w oddali, a narrator mówi o nim "just disappearing...". To tak g'woli jasności :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quick Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Embe, widok jest z kokpitu R1 a nie ZX-12...Cos namieszales bo to haya wyprzedza R1 :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 z tym, ze zajezdza droge samochod motocyklowi - hmm motocykl nie mial prawa w tym miejscu wyprzedzac..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Faktycznie, nie przyjrzałem się. W takim razie widziałem inny film :evil: Tak, czy inaczej ZX12 jest najszybszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Tak' date=' czy inaczej ZX12 jest najszybszy[/quote']bo niby KAWASAKI :-P ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Tak, a bo co? Na Stadionie murzyni srzedający adidasy na tamtamach przekazywali nowinę, że najszybszy jest Ural w wersji "kolejka-bezlinkowa"...ale nie dowiedziałem się o co konkretnie chodziło :banghead: Dlaczego ZX? Za każdym razem po początkowym strzale Hajabuzy do przodu ZX ją dogania i wyprzedza. To jest z resztą okraszone komentarzem. Nie biorąc pod uwagę najnowszych litrów, ZX12 jest (jak wynika z filmu) najszybszym motórem onerf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Ostatni film nie wygladal zbyt ciekawie... ten z kolanem też taki nie apetyczny - jak on wogule stał jak nie miał kolana? Przecież to już kaleka :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 W czasie solidnej bójki niewiele czujesz. Dopiero gdy się skończy zaczyna się ból w nodze, widzisz rany, popękaną skórę... Emocje spowodowały, że facet czuł się twardzielem, ale pewnie jeszcze przed przyjazdem karetki stracił przytomność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi