Miszczu Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 motocykl niczego sobie, no to ja widze że na prawde wiele przeszkód musiales pokonac żeby spełnić swoje marzeniaI o to chodzi w życiu :mrgreen: , jaka teraz musi być satysfakcja :P , gratuluje sprzeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojti Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Gratulacje zakupu świetnego sprzęciku :lapagora: teraz tylko daj pocieszyć oczy bliźnim i zapodaj kilka fotek swojej nowej wybranki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Gratuluję i dobrego śmigania :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 ciesze sie ze zrealizowales swoje marzenia. W przyszlosci mam nadzieje ze tez dosiade takiego scigacza... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Gratuluje, kupiles swietnego szczescia, teraz tylko brakuje odpowiedniego ubioru i zal schodzic z moto :P F4 to marzenie moje i u mnie raczej skonczy sie na F3... Skad jestes? Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 18 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Gratuluje' date=' kupiles swietnego szczescia, teraz tylko brakuje odpowiedniego ubioru i zal schodzic z moto :P F4 to marzenie moje i u mnie raczej skonczy sie na F3... [/quote'] też miała być F3 maxymalnie ale naszczęście albo na nieszczęście są instytucje bankowe :P a i pewien komis w krakowie chciał mi opchnąć F2 w budzie F3 z 92 roku IGŁA oczywiście za ... uwaga ... 17 500 8O i dożuci mi kominiarke jeszcze i blokade i klocki wsumie pewnie za 200 zeta tylko musze decyzję podjąć odrazu i zaliczkować :twisted: z czystym sumieniem moge powiedzieć darujcie sobie ten komis :!: więc F3 czasem też może być droga :P Skad jestes? okolice kalwarii z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Hehe wszyscy wiedza o jaki komis chodzi <lol> Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 18 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Hehe wszyscy wiedza o jaki komis chodzi <lol> pewnie tak ale jakby ktoś miał wątpliwości to na privie powiem tylko że przegięcie solidne tam występuje a gość szkolony z technik sprzedaży jak nic i manipuluje ludźmi ile wlezie , oczywiście tymi co nie mają o tym pojęcia :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 I to nie tylko tam tak jest z motocyklami, wszystko co tam sie znajduje ma cene dwukrotnie wieksza niz w innych sklepach... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Gratulacje kupna motocykla, oby cie nie zawiódł. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 pewien komis w krakowie chciał mi opchnąć F2 w budzie F3 z 92 roku IGŁA oczywiście za ... uwaga ... 17 500 Chyba wiem o którą cebre chodzi, tak czerwonawa chyba, miała alarm i odpalanie na pilota tak??? przebieg miała w milach, rocznik 92 a koleś wołał za nią coś ok. 17 tys. zł 8O było to na moto bazarze, na pl. imbramowskim. Młody chłopak wciskał mi jakieś pierdoły z 10 minut jakie to moto nie jest super. Trochę sie pośmiałem z niego, gość sobie chyba jaja robił... Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 no lolek gratuluję wytrwałości :!: Ponoć w życiu wszystkie marzenia się spełniają,tylko należy być uparty i wytwałym :P Pamiętam,jak ja kupowałem ostatni motorek to nie jadłem nie spałem i o bożym świecie zapomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Ja jeszcze nie kupilem motocykla, a juz nie moge spac :P :P :P ale kto wie, moze juz niedlugo... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 20 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 pewien komis w krakowie chciał mi opchnąć F2 w budzie F3 z 92 roku IGŁA oczywiście za ... uwaga ... 17 500 Chyba wiem o którą cebre chodzi' date=' tak czerwonawa chyba, miała alarm i odpalanie na pilota tak??? przebieg miała w milach, rocznik 92 a koleś wołał za nią coś ok. 17 tys. zł 8O było to na moto bazarze, na pl. imbramowskim. Młody chłopak wciskał mi jakieś pierdoły z 10 minut jakie to moto nie jest super. Trochę sie pośmiałem z niego, gość sobie chyba jaja robił...[/quote'] dokładnie , taka grafiotowo - ceglasta igła hahhaha :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Gratuluje, extra maszyna, przyznaje ze zazdroszcze, moze nie tak motocykla jak tego ze pol roku oszczednosci i wyrzeczen i juz masz taki drogi motocykl, no jeszcze kredyt do splacenia, ale niektorzy ciulaja wiele lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi