AdamWo Opublikowano 2 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2003 Po skasowaiu GSX-a zastanawiam sie na nowym Gsx-ewm lub SV-1000S.Zupelnie inne motocykle, ale obydwa to nie scigacze, goly silnik.Osiagi pewnie podobne, SV- bardziej sportowy.Slyszalem ze SV strasznie zre paliwo, czy to mozliwe ?Ponoc wiecej niz gsx 1400. Jest oparty na silniku z TL1000R, on chyba tyle nie bral. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 2 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2003 Adam, skontaktuj się z Babąjagą - ona od paru miesięcy ujeżdża SV100S. Czytałem test, zarówno w motocyklu jak i w świecie motocykli - wychodzi że super! Co do komfortu i prowadzenia - pogadaj z babcią jadwisią :D Ja tylko przymieżałem się do jej SV-ki, ale nie miałem okazji pojeździć. Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 2 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2003 Dzieki Maniek , postaram sie go zlapac na privie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 2 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2003 Ją, stary, ją... Ola by się pogniewała, że jej płeć zmieniasz :D Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 2 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2003 ooo Sorry , ale myslalem ze to on, dopiero po mailu dowiedzialem sie ze to ona, ale mail i tak nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 2 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2003 Jedno jest pewne - SV1000S to piękna maszyna :D Zakochałem się od pierwszego wejrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 2 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2003 No ja mam faworyta gsxa lub sv-a. ale gsxa ledwo rozwalilem i lepiej cos czym nie jezdzilem wziac. Chociaz nie wiem czy mi nie braknie momentu obrotowego. NIe wiem jak z jego dynamika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 2 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2003 Stary! To jest V2! i ma ponad 110 Nm dostępne od samego dołu!! I waży koło 200 kg! Po prostu bajka! A z BabąJagą skontaktuj się na priva. Na pewno odpowie! Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 2 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2003 nie 110 tylko 102 nm przy 7200 obrotow.GSX mial 126 przy 5000 obrotow, a przy 2000 obrotow mial 100 nm,to byla bajka :D Szukam czegos co nie bedzie wiele gorsze ale inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 3 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2003 przy 2000 - 100 Nm - to nie na moją głowę , :ehz: :D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 szukalem w archiwum forum i nic nie znalazlem :? wlasciwie to poluje na 650, ale mam okazje kupic niewiele drozej 1000smoze ktos jezdzi ta maszynka,dane producenta juz znam, sa super120kM, 102 momet, 189 waga chyba suchy,przymiezajac sie do 650 i tysiaca odnioslem wrazenie ze sa gabarytowo podobne, silnik to jest chyba od TL za zmieniona krzywa mocy,w internecie tez sa szczatkowe wiadomosci o tej maszynce, moze jest jakas ciekawa strona, i wrazena z jazdy ( dwie osoby i bagaz, spalanie, co ile dubsko wysiada, czy amortyzator skretu jest ok cy lepiej nowy,) :P Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 W zeszla niedziele zrobilismy przejazdzke wokol parku Biebrzanskiego i Rycho jechal na SV 650 S( model 2003) i jakos nie narzekal na jazde- raczej zachwalal ze niezly motocykl do jazdy i przyspieszenia ma calkiem calkiem- tak do 180- potem juz nie przyspiesza tak szybko- no bo v.max. 210, niedlugo bedziemy testowac SV 1000 S( z przebiegiem 380 km), to opisze co i jak, narazie to tyle ze dol ma mocny i juz GSXR 1000 nie ucieknie tak szybko- a jak slaby jezdziec to na GsxR zostanie w ostrych zakretach z tylu( moc przeszkadza- jak kto nie potrafi opanowac), z racji w pelni regulowanych zawieszen mozna sobie pomanipulowac wiecej niz w 650, wiec bedzie lepsza. Rafik jak chcesz kupic to podam Ci na priv gdzie sa. Pozdr. Janek.P.S, Amorek skretu ten sam co w GSXR 1000- na tor sie nie nadaje, ale do normalnej jazdy nie ma co wydawac kasy na cos lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 dzieki jannikiel jak bedziesz jezdzil to zdaj relacjejak bys mial namiary to prosze , ale chyba nie tam gdzie jestem :-) mysle o nowej maszynce z salonu, SV 1000S rok 2003 srebny na wypredazy, 500$ wiecej niz SV 650 rok 2005 wiec chyba bedzie SV 1000s, chodz wole nakedyjeszcze tylko nazbierac kasy i modlic sie zeby nie poszly wczesniej i prosze o wiecej opisow :P Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Sorki, ale Rychu powiedzial ze jednak nie bedziemy testowac duzego SV :-(((((((((((((((- ma maly przebieg i taki ma zostac. Sam przejechal sie ok. 10 km i potwierdzil to co w gazetach pisza- nic wiecej, dobrze sie prowadzi, niezle zapie....... i tylko tlumiki trzeba zmienic - bo te ciche to porazka. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 narazie znalazlem jedynie taki opis ze ŚMhttp://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56420...20,2159676.html i tohttp://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56420...20,2032320.html [ Dopisane: Wtorek Czerwiec 28, 2005 2:22 am ]niema nikogo na forum kto jezdzi SV1000S :!: a wydawalo sie ze to popularny motocykl Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi