Gość Marcin23 Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Wreszcie je mam prawko na motocykl. troche sie bałem 8 ale yamaha sr250 poradziła sobie na 8 bez gazu slalom to juz pestaka (bynajmniej mi poszło łatwo). Zycze wszystkim zdania egzaminu. tzreba wierzyc w siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polokokt Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 gratulacje.... ;)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Piękne uczucie, to teraz tylko jazda... ;) Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 oj tak NAPRAWDE coś fajnego: ja miałem juz B ale w momencie zdania KAT A cieszyłem sie jak mało kto (dziecko) -- coś w tym jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matwis Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Gratulacje ;) Do zobaczenia (pomachania) na drodze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy369 Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 No to teraz tylko ruszać w drogę...Gumowych drzew i samych winkielków...heheheDo zobaczenia na drodze.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moffi Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 szerokiej drogi i wiatru we włosach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi