Aster Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 http://forum.motocyklistow.pl/album_page.p....php?pic_id=705Zdjecie pstryknalem na SFF w Bielawie. Moim zdaniem bardzo fajna przerobka chyba CBR o ile sie nie myle. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 na mój gust to jest Bandit albo coś pochodnego z silnikiem ze starego GSX-Ra :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 A moim zdaniem to EF'a 600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 jak z filmu "moto psycho" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 A mnie sie w ogóle nie podoba... Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Nie no ludzie, jak można moto tak popsuć?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 tez chcialem to powiedziec ale myslalem ze bede zjeb..ny za to, ale widze ze nie jestem sam, i tez dziwie sie kto tak spapral sprawe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 hehe ale zobaczcie sobie jak ta honda stojaca obok ma rozmieszczone kierunkowskazyps. nie wiedziałem że w albumie znajduje sie taka kolekcja :oops: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 fajny nawet i na moj ok to bardziej jakis gsxf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 fajnie zrobiony, ładne malowanie, owiewka nietypowa,wiekszosc z was to zapewne do streeta zakłada owiewke ufo, a tu widac pomyslowosc. mi sie tam podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 To przerobiony GSXF 600- moze 750-z tego wzgledu ze 600- ma chyba dzielone siedzenia a 750- jedna cala kanapa. Janek.PS niezly zlom.Ale zwroccie uwage na VFR z tylu- nie bylo takiego lakierowania, wiec tez chyba po przejsciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Janek.. przeciez motor bez przejść to tylko ten z salonu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi