kszyhoo Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 czesc! co mozna zrobic z rura wydechowa, jezeli jest dziurawa? spawac? raczej nie bo blacha jest za cienka.... prosze doradzcie mi, bo nie oplaca mi sie kupowac nowej, bo to sa tylko 2-3 dziury... z gory dzieki:D KszyHoo SIM SQUAD ZIELONA GÓRA :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Breżniew Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 http://www.agmot.strefa.pl/sklep.php?k=36&...1971040610&cz=3 tu masz ceny nowych kolanek .Nie wiem czy opłaci się to spawać bo usługa też kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 ehh.... koeldze chyba chodzi o tłumik a nie koanko,a zresztą z kąd odrazu wiesz że przyapdkiem kolega niema spawarki 8) .. A no to jak niby się neida zespawac to jedyne wyjście chyba to kupić tłumik na allegro można już dostać za 10-15zł lub sprobowc jakos to pospawać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Można zalutować :DNiby powinno się mosiądzem ale cyną też działało (swego czasu niemialem co wsadzić do Romecika to wsadziłem od WSK polutowany zwykla lutownica - i trzymało bez problemu :P )Jeśli to kolanko to raczej wymień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 ja kiedys mialem taka mala dziurke to kupilem taka paste to tlumikow i zalatalem 8) jak narazie to sie trzyma :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lyku Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 najlepiej kupic nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Tyle że nowa pewnie kosztuje 40-50zł ja bym albo spróbował spawarka lub jakimś innym sposobem jakby się nieudało kupił bym jakis używany 10-20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zespawaj to od tego sa migomaty stworzone do cienkich blach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 W Warszawie tłumik do simsona kosztuje 100 zł. Dlatego odradzam patenty w stylu lutowanie, lepiej juz kupic uzywany w dobrym stanie Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Jeśli ktoś ma 100zl na ten cel to oczywiście wymienić, ale jeśli niema się akurat to lepiej zalutować... Trzymać trzyma i dużo taniej wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JUNIOR Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Kup nową, może będzie droższa ale lepsza i ładniejsza. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_1234 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Ja dałem do zakładu i koleś powiedział ze bez problemu mi to zespawa ,specjalnym nierdzewnym spawem i jeszcze ładnie obszlifuje.wzioł ode mnie 10 zł, i wszystko było OK. :evil: Pozdro maja i majka [ Dopisane: 20-06-2005, 22:16 ]Na zdjęciu nie mam rury bo mi odpadła jak wpadłem w poślizg na mchu. :cry: :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi