Mozej Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Powiem Ci Greedo że jeżdże z kumplami którzy mają japońce i żaden nie określił mojej jawki jako zwieśniaczona, a oni mają naprawde niczego sobie maszyny. Gdyby sie wstydzili jazdy w moim towarzystwie to napewno by mi ładnie podziekowali. Są gusta i guściki i nie ma co dalej pieprzyć na ten temat. Ty masz swój oryginalnie zachowany motocykl i ciesz sie. Ja postanowiłem zmienić troche oblicze swojej jawki i według wielu osób wyszło jej to na plus. Nie wkurwiłbym sie gdybyś delikatniej ujoł swoją opinie na temat tego co zrobiłem. Musiałem sie nieźle napracować żeby osiągnąc taki efekt i mam nadzieje że przynajmniej rozumiesz moją reakcje. Mam do Ciebie tylko pytanko. Jakie masz zapatrywania na temat sportowych tłumików MZ? Do emzet: Masz ładną kobiete :) moja jawka też była wcześniej czerwona. Powiedz mi, czy sfazowałeś lagi i wsadziłeś je w oryginalną półkę? i jeszcze jedno pytanko :D Jak komfort jazdy, bo podobno wyższy jest przód na tym zawieszeniu. Co do siedzenia to też planuje coś ze swoim. Robił je poprzedni właściciel i coś mu niestety nie wyszło :P Ale wszystki jest do zrobienia :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Masz ładną kobiete Dzięki. :mrgreen: Powiedz mi, czy sfazowałeś lagi i wsadziłeś je w oryginalną półkę? Dokładnie tak jak piszesz, tyle że kupiłem już sfazowane lagi. Musiałem jeszcze dorobić tulejki z 0,5mm blachy bo jednak lagi są o cały milimetr węższe. Jak komfort jazdy, bo podobno wyższy jest przód na tym zawieszeniu Nie zauważyłem żeby był wyżej. Wg mnie jest dokładnie tak samo.A komfort będe mógł oceniać jak przejade więcej km., bo narazie nie mam papieru, ale egzamin tuż-tuż. Narazie nie chce oceniać ponieważ poprostu za mało przejechałem. PozdrawiamJa również. :mrgreen: ps. odmiana "emzet" 1. Mianownik - kto? co? emzet2. Dopełniacz - kogo? czego? emzeta3. Celownik - komu? czemu? emzetowi4. Biernik - kogo? co? emzeta5. Narzędnik - kim? czym? emzetem6. Miejscownik - o kim? o czym? emzecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mozej Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 ps. odmiana "emzet" 1. Mianownik - kto? co? emzet 2. Dopełniacz - kogo? czego? emzeta 3. Celownik - komu? czemu? emzetowi 4. Biernik - kogo? co? emzeta 5. Narzędnik - kim? czym? emzetem 6. Miejscownik - o kim? o czym? emzecie Przepraszam :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Mam do Ciebie tylko pytanko. Jakie masz zapatrywania na temat sportowych tłumików MZ? W zyciu bym tego polskiego shitu nie założył do MZ. Gówno daje i wygląda tragicznie. Sportowy to jest on tylko z nazwy Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mozej Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Aha... to by było na tyle :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 W zyciu bym tego polskiego shitu nie założył do MZ. Gówno daje i wygląda tragicznie. Sportowy to jest on tylko z nazwy Zgadzam się, wygląda strasznie, dzwięk wydobywający się z tego tłumika to totalna porażka... Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Heja. Ja swoja CZ350 przerabiałem na cosik "masywnego" rama przeszła modernizacje tak by przednie zawieszenie weszlo z FJ1100. Tył wzmocniony o 2 rurke bo jedna ma tendencje do uginania sie.... Zbiornik paliwa i błotniki dałem z Junaka m10. Kanapa stopniowana, dzielona. Koła: przednie fj1100 120x....x16 na 2 tarcze. Tył org. z czetki tylko ze alu 18x90x120 lampa tylnia cos jakby HD. Fajnie to wyglada jezdzi jak cezeta,bo silnik cezetowski na 6v :cry: no moze dziury lepiej łyka :mrgreen: Dodatkowo jest stelaz pod sakwy,bagaznik i oparcie... :lol: Motorek budzi zainteresowanie na ulicy. Najlepszy ubaw mam jak ludziska nie wiedza jaki to motocykl. Wtajemniczeni wiedza co było w Czermnej :-D (napisy na deklu zeszlifowane) Zdjecia beda lada dzien na http://83.17.23.66/~mazda82/ pod hasłem MOJA CEZETKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi