twix Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Witam nareszcie spelnilo sie moje marzenie....Pamietam jak zdawalem na A ....i pytalem Was o porady jaką maszyne kupić....i wkońcu jest.... YAMAHA R46 VALENTINO ROSSI LIMITED VERSION .....troche wiecej sloneczka by sie przydalo pogoda jakas taka niezbyt POZDRAWIAM Musze przyznac ze jeszcze takiego sprzeta niemiałem w rekach i jak dla mnie to TOTALNA RAKIETA ..trzeba uważać i nieponieść się fantazją NARKA WKRÓTCE PODRZUCE KILKA FOTEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b_rak Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Gratulacje. R6 to fajny sprzęt , a w wersji Rossi dostajesz jeszcze coś od mistrza. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 no no to gratuluje :flesje: podzuc foty niebawem :D Szerokiej Drogi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twix Opublikowano 9 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 roadside_warrior : sprzet NOWY "salonowy" 2005 ..cennik znajdziesz na pierwszej lepszej stronie yamaha....pali?hmmm okolo 5l/100km (spokojna jazda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twix Opublikowano 9 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 roadside_warrior : HEHE NO NIE ... szczerze mówiąc to dokladnie niewiem ...zbyt krotki czas mam moto zeby stwierdzic ile dokladnie spala przy normalnej..czy bardziej agresywnej jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 w ogóle na twoim miejscu całymi dniami bym na nim smigał' date=' na chate tylko na obiad...... Wink dziwie sie ze siedzisz teraz na kompie[/quote']dokladnie!!ale pewnie musi go jeszcze dotrzec :lol: a maszyna zajebista i tez marze o czyms takim, dawaj foty!!!!i uwazaj na siebie, nie od razu do konca, lepiej poznac dobrze maszyne, to lepsze dla zdrowia.ps. oby spisywala sie jak najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 fajna dzida- gratulacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 jak ją na gume stawiasz też...hehe, na to to jest chyba za wczesnie cos mi sie wydaje :) :flesje: ok, fajnie czekamy na zdjecia, R6 w malowaniu vale Rossi , dla mnie bomba, limitowana edycja jest tych motocykli :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twix Opublikowano 9 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 SIEDZE W DOMU BO PRAWKA NIEMAM ...JUTRO IDE ODEBRAC ...HEHE ...niechce ryzykowac tego jednego dnia jak trafie na jakiegos "pana policjanta" jutro bede smigał.!!! porobie kilka fotek i zaraz wrzucam na forum ...narobilem juz 100km jak jechalem na nim z salonu do domu (ale była jazda) teraz na moim podwórku zrobilem juz 7km hehe.... ps.TA MASZYNA przerosla moje oczekiwania ...przyspieszenie to ista POTĘGA ...Szczerze troche mnie przeraża ...istny potwór...a po wyciągnieciu "dławika" lub jak kto woli "db killera" z tłumika efekt jest ZAJEBISTY!!!!!! 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 to jeszcze patrz "pod nogi" jak bedziesz dopierdalal bo wiem jakie jest uczucie przy przyspieszeniu, takie ze nawet nie ma czasu na blaty zerknac tylko potem trzeba wychamowac, a jak trafisz na jakas dziore, na co w polsce daje ci 99% prawdopodobienstwa to twoje umiejetnosci moga byc niewystarczajace, a chcesz chyba sie dlugo cieszyc tak zajebistym sprzetem jakim jest R6.ps. naprawde ci zazdroszcze fabrycznej R6 przez nikogo nie jezdzonej.ps2. to wlasnie ty ja musisz "rozdziewiczyc"Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Gratuluję i życzę wiele rozumu do jazdy tą maszynką :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIMI Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 no własnie, uwazaj na dziurki...jak Ci jeszcze cos zostało to zainwestuj w amorek skretu i crasch pady...powodzenia w zdobywaniu umiejętnosci ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Gratuluję. W ostatnim odcinku Jednośladu była przedstawiana Yamaha R46. Moto bardzo ładne. Podaje linka, można z niego ściągnąć ostatni odcinek Jednośladu jakby ktoś chciał tą yamaszke obejrzeć ;) http://yahoo.allegro.pl/jednoslad/ pozdrawiam Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Gratuluje serdecznie tak pieknego sprzetu :-) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Gratuluje!!! Kurcze, ale te R6 R46 są piękne!Jak się jeździ?Zapodawaj jak najszybciej jakieś foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi