McDriver Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Elo! Pierwszy raz kupuje motocykl nowy z salonu. Zaoferowano mi 10% upustu oraz kask i transport pod dom gratis, czy to dobra oferta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 zależy jakie moto, jaki kask... :D niech dorzucą jakieś akcesoria do moto jeszcze :) BTW 10 % z 50 000 to 5000 PLN czyli spory rabat 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Z tego co wiem to w suzuki robią promocję na ubrnia (przynajmniej w Gdyni) jak kupujesz motocykl. Możesz się ubrać za 50% ceny sklepowej. Co do upustu na moto to się targuj ile wlezie i nie wierz w opowieści z cyklu "ale my i tak nic nie zarabiamy na tym motocyklu".Zawsze można iść do konkurencji.Tak zrobiłem z samochodem. W jednym salonie gość zrobił mi wycenę z upustami i gratisami a ja z tą wyceną poszedłem do drugiego dilera tej samej marki żeby coś jeszcze dorzucił. W końcu upiłem samochód u trzeciego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b_rak Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Jeżeli dość drogi motocykl - 10% zawsze się przyda, jeżeli dobry kask - też się przyda. Jeżeli mieszkasz daleko od salonu - nie musisz się tłuc nowym moto. Jednak zanieś wycenę do konkurencji - zawsze można spróbować zarobić więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Oferta calkiem spoko ale szczerze mowiac jest to standardowa sprawa - co do dostawy pod dom to kazdy dealer ci to zaproponuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Jeśli sprzęt jest z tego roku, to oferta jest ok. Oczywiście można się potargować jeszcze w innych salonach, ale tu IMO nie jest źle.Oczywiście kwestia tego, jakego kasku oferta dotyczy :) Jak mnie zaproponowano przy zakupie nowej Suzi kask gratis, to wybrałem taki za 1499 pln :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Ja pięć lat temu przy zakupie Bandziorka miałem wybór: 3 pierwsze przeglądy gratis albo alarm + gmole, nie pamiętam, czy za stelaż pod kufer płaciłem, czy też dorzucili w cenie motocykla; wybrałem tę drugą opcję. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi