andrzejtomecki Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Też najbardziej Ci radze Aprilia nawet stara jest o wiele lepsza niz derbi itd. czlowieku na jakiej podstawie tak gadasz? derbi jest dla mnie lepszy optycznie oraz ma nieco wiecej mocy od aprilki (ale to sa nieznaczne roznice) Jeszcze pamietaj ze przebiegi np w aprili z 94 r 8000tys sa malo realne. I w komisach wszystkie maja cofane liczniki. Raczej radził bym Ci popatrzeć po ogloszeniach na allegro.a na allegro nie sa cofane :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Co jeszcze do apriili jest malo czesci..,Tu sie mylisz bo do aprlili jest pełno nowych czesci a jescze wiecej używanych. Cały silnik minarelli am6 można kupić juz za 1tyś na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 5 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 a wlasnie rska jesli chodzi o przyspieszenie to w sumie podbnie ejst jak w derbi cagiva itd hmmm czyli szybko przyspiesza czy wolno?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 aLLy a powiedz ile mozesz na moto przeznaczyc kasy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 5 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 gdzies do 7 - 8 tys. moze wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkamil4 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Weś sobie HONDE NSR ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Weś sobie HONDE NSR No to juz nie jest taki mały ścigant ;)Poza tym 15latek na NSRce ? ;):D :roll: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Poza tym 15latek na NSRce ? nic strasznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 5 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 rocznikowo mam 16 lat, worze sie na jawach 350 , wiec nsr 50 zaden problem ;) jesli o ten motor chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 wiec nsr 50 zaden problem No chyba ze tak. ja miałam na mysli NSRki o wiekszej pojemnosci ;) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 5 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 a ktos nie wie czy w okolicach krk nie ma jakiegos komisu badz czegos w tym stylu gdzie moglbym ogladnac duzo 50'tek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 bierz wszystko, byle nie nsr 50 -słabe to , brzydkie i wolne :roll: ja bym zanabył aprilke. derbi dla mnie wygladaja smiesznie, są jakies takie chude ;) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 5 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 mysle tez nad tzr , zwlaszcza w wersji Carlos Checa , mega wypasik ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Jedynym plusem dla derbi jest duży schowek ;) okropnie nie podobają mi sie jego przednie okręgłe światła :? ... Osiągi całkiem całkiem ;) ale i tak bym wolał tzr :twisted: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 5 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 oj wlasnie w derbi odpychaja mnie przednie swiatla, najnowsza gpr juz jest cudna, 2 pionowo ustawione xenony MIODZIO. No tylko ze 10 tys za nowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi