Pawel Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Ja bym nie zamienił Yamahy na Kawasaki. Nic dodać nic ująć. Zachowam zasady dyplomacji i nie powiem nic więcej ;) ;) . Pozdro, pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Trzy sezony jzdzilem ZZR 1100 prawie ten sam silnik co w ZXR i powiem ze zajebiscie mi sie jezdzilo....dlatego tez uwazam, ze zxr to kawal dobrej i solidnej maszyny...i kapitalnie sie prezentyjacej... ja bym bral ... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Ale ZXR a ZRX to nie to samo ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Sorry chodzilo mi oczywiscie o zrx 1100 lub 1200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Loj Antek Antek, jeden woli ogorki inny ogrodnika corki(ja wole corki+ Ducati:-)))) ). A tak wogole jaki sens ma porownanie Nakeda do Sporta? ZRX z" kwadratowa " owiewka bardziej mi sie podoba od Bandyta, ale to przez sentyment do lat minionej mlodosci i plakatow "Eddi Lawson Replica" z tamtych lat. Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi