Klaus Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 właśni etak pablo - ja będę dopier w sobotę.Myślę że pivko po śniadaniu jest idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Taaa juz se smignalem do wrzesni ;). Kur*a wczoraj na wf kumpel upadl mi na reke i zwichniecie stawu barkowego 4-6 tyg w gipsie na cala klate . Ja pierd*le z tego co slyszlem to we wrzesni jest duzy fajny i tani jak na moj budzet zlot. No nic moze jeszcze uda mi sie do kogos na pake zapakowac. Zycze milego zlotu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Klaus no to w sobote wypijemy browaki - juz ja Cie tym razem znajde - a nie tak jak w drawsku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 16 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 to może spotkamy sie w jakimś konkretnym miejscu w sobote wieczorem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 jak wieczorem - od rana 9.30 pivko wew wrześni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 16 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 kurde dajcie się troche wyspać bo sesje mam teraz ;) , moze chociaż o 11 ?? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Nie no o 9 to ja bede sie jeszcze przewracał n adrugi bok - mysle ze piwko najlepiej wieczorem - w csrode/czwartek przed zlotem podam jakąś dokładn apropozycje spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 no dobra - skoro nie chcecie z rana około 9 to może być 18.00a jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy1 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 klaus damy radę jak będzie trzeba to przeflancujemy sie do mnie na ranczo piwko i marichuanka najlepsza chwila poranka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooke Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Tak czytam, czytam, patrze w kalendarz i juz ustalone. Przyjezdzam z Kalisza, w ktorym obecnie stacjonuje. Tylko jeszcze zonke powiadomie, ze jedziemy :P . Jakby kto lecial w sobote z okolic Kaliszforni, to mozna by sie zgadac i poleciec razem. Dajcie znaka co i jak ze spotkaniem forumowiczow - chetnie sie dolacze.pozdroofki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Tak czy siak piwko trzeba wypic - w sumie to i od ranka tez mozna po jednym przyłozyc :P Klaus melduje sie od ranca na browara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 no to jesteśmy umówieni z rańca browarek no czuję ten smaki te konwersacje o żelastwieza tydzieńÂ chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Ja mam ten tydzien łacznie z wekeendem zje*any na maxa kup apracy zadnego zlotu i jeszcze egzamin - wiec w piatek i sobote dam ostro czadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 17 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 ja w sobote też ale w piątek wymiękne jak dziecko bo codziennie do roboty na 6 i jeszcze sejsa. damy czadu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Joooo- dopiero twardy dysk mi zaskoczyl! To jest 'TEN' weekend! A moze przejazdzka do Gniezna :oops: :?: Byloby Nam bardzo milo :lol: http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?p=324964#324964 Aaaaa, wariactwo,szalenstwo,'baby' maja z glowa przed takimi imprami. He he- czekam o 16.00 na schodach USC Pablo :P . Jutro o 19.00 stawiam piwko.Wlec. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi