Hubert Opublikowano 3 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Vlaad,Jestem bardzo ciekaw efektu końcowego, bo zapowiada się niesamowicie. Nie spodziewałem się, że zrobisz nawet tabliczki znamionowe.... Robi wrażenie! Mallutkii - trzeba było brać, jak dawali :lol: Przy następnej okazji dostaniesz, co Twoje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Vlaad,Jestem bardzo ciekaw efektu końcowegoMówisz i masz :mrgreen: . Tutaj można zobaczyć jak wyszła VFR 750 BF109G:http://forum.motocyklistow.pl/album_person...php?user_id=481 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Wyszło wdechowo !! Chyba zapoczątkujesz nowe trendy w malowaniu motocykli i skuterów i w przyszłym sezonie będzie "trendy" pomalować maszynkę pod jakiś szybki myśliwiec. Żartuję - podoba mi się jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 20 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Vlaad,Wisisz mi za dentystę :)Właśnie zbieram swoje zęby z podłogi :(Maszyna robi niesamowite wrażenie. Mam tylko nadzieję, że jakiś "prawomyślny" nie podejmie działań w związku z tymi krzyżami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Bajka. Dla pełnego efektu bojowego dodałbym tylko namalowane okopcone lufy działek. No to teraz wypadałoby brać się za swój "kubeł" i malować go na B-29. Nawet osłona pod silnikeim mogłaby robić ża wieżę strzelca dolnego a kuper za kabinę tylnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Mam tylko nadzieję, że jakiś "prawomyślny" nie podejmie działań w związku z tymi krzyżami... No właśnie, o tym samym pomyślałem, a tak to Vlaad naprawdę kawał dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi