_krisss Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Mam pytanko Mam Derbi Senda SR 50:D I chciałbym się zapytać czy by pasowała do niego siatka(takie wiecie że np. nige coś pod nią wsadzić...) Czy macie fotki takich motorków? bo to endurko i jestem ciekawy czy będzie pasować;) Prosze o wasze opinie...:banghead: Pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 no siatka byla teraz w MOTOCYKLU (chyba) a w siecie jest plyta :banghead: 8) Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 jeeeezu co za beznadziejny temat . Czy siatka będzie pasowała ??? :banghead: ;) Nie wiem moze sie czepiam ale ostatnio cos zamiast jezdzic , cieszyc sie sezonem ludzie wola siedziec na forum i pier*** glupoty . Nie mozesz sam poszukac sobie fotek ??? Polecam www.bikepics.com . Czemu siatka ma nie pasowac do enduro?? A do czopera pasuje ?? Chyba musze wejsc w dzial Choppery i zapytac sie czy bedzie pasowalo :banghead: :banghead: Ludzie opanujcie sie troche, rozumiem forum to zadawania pytan etc ale to mnie rozłozyło :banghead: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 moj kumpel w derbi sendzie r rocznik 2000 mial taka siatke i pasowało ... :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 ja ostatnio dostałem z niemiec tankpad (torbe na zbiornik, kosztowala 24 zł 8O 8) ) i jak bede gdzies leciał w trase z bagażem to nawet sie nie bede zastanawiał czy pasuje czy nie. poprostu wrzuce wszystko do niego zamiast do plecaka (komfort + bezpieczenstwo dla mojego kregosłupa w razie gleby). mimo ze ten tankpad adresowany jest do przecinaków to pasuje idealnie (no prawie) do mojej DT 8) ps. dzisiaj mija 2 lata od kiedy jestem włascicielem DT-ki 8) z tej okazji spaliłem gume :twisted: (w garażu bo cały dzien lało) sorki, ale musiałem sie pochwalic :mrgreen: :D SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 1 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Heheh no to fajnie robak!! a ja kupiłem sobie właśnie siatke do moto mojego!!:D i się bardzo ciesze(mimo tego że przeleciałem pół miasta żeby znaleźć gazet:D:)) Pozdro!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Czerwca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Założ siatkę na moto albo i cały worek, najlepiej pełen ziemniaków i zobacz co się będzie działo. Cały temat na ten temat. I przestań proszę zapodawać tematy o takim poziomie bo przestaniesz w tym dziale pisać! Robak - to nie tankpad tylko tankbag. Tankpad to osłona zbiornika przed porysowanie. Tankbag to torba na zbiornik. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi