MZ-MuszKieTeR Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Witam,mam pytanko, co sie stanie jeżeli do etz 250 wsadze akumulator o pojemnosci 7Ah a nie tak jak to bylo przewidziane 5Ah?? Czy to cos da? Albo bedzie mialo jakis wplyw na ladowanie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Nic się nie stanie, Też kiedyś miałem ten problem bo chciałem wsadzić aku 10Ah. Młody VFR uświadomił mi, że bez żadnych problemów mogę wsadzić akumulator o większej pojemności. Więc niczego się nie obawiaj. :banghead: wszystko będzie działać tak samo jak na orgynialnym akumulatorze. pozdraiwam Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 a nie tak jak to bylo przewidziane 5Ahwiesz jest taki problem gdyz w ETZ jest przewidziany 9AH wiec jak wlozysz 7 to i tak bedzie wsztystko jedno. oswobiscie mialem rok temu 11AH i wszystko chodzilo jak trzeba. teraz mam 5 Ah bo dziady w sklepie nie mieli 9 a potrzebny mi byl od razu wiec kupilem i tez lata wszystko jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 wiesz jest taki problem gdyz w ETZ jest przewidziany 9AH z moich info wynika, ze 5.5Ah. co do rekordow... 14Ah qmpel mial i jezdzilo ze swiatlami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 no wg producenta 5,5 ale wg mnie to jest za małe aku, w 150 wsadziłem 10Ah od wirażki kumpla i było to dobre rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Ja podczas dopieszczania 251 Harry myje gary ? :mrgreen: :mrgreen: P.S. Wiem, że MZ ma tylko jeden gar. Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 W mojej instrukcji jest napisane 9Ah a ponoć alternator jest w stanie naładowac bezproblemowo akuma 12Ah. Ja mam u siebie żelka 9Ah i jest elegancko :D Pozdro Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi