Pawet Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Nareszcie biednemu studentowi udało sie skolować 1400 zyla i mam zamiar kupić motor klasy MZ tylko nie wiem jaki... konkretnie to mam propozycje kupienia MZ TS 250 z 79 r za 550 złbez ważnego OC i niezarejestrowany bez przegłądu http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52429261 ( i tu pytam przy okazji sznownych kolegów ile by mnie kosztowało OC i UBEZPIECZENIE do MZ tS 250 z 79r )oraz bez kieronkowskazów lub jakąśMZ ETZ 251 lub 250 lub 150 z 89 rnp:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M49010 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52016231 PS Już wcześniej jeżdziłem etką 251 i prawko też mam więc dzięki za porady w stylu zacznj od 150 'ki, prosze raczej o fachową porade doświadczonych motocyklistówDZIĘKI :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Pawet pomyliłeś trochę dział :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawet Opublikowano 31 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Sorki ale jestem tu nowy i niewiem gdzie zamieścić mój post :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Powinno być tutaj, gdzie jest teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Pawet pomyliłeś trochę dział :? Taaak, chcesz kupić browar, a jesteś w dziale "warzywa i owoce" :lol: Nie wiem czym różni się OC od UBEZPIECZENIA, ale koszt ubezpieczenia od odpowiedzialności cywilnej to ca. 100 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 a!ntek ten temat zanim go Paweł przeniósł był w Przy PIWIE! :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawet Opublikowano 31 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Pawet pomyliłeś trochę dział :? Taaak, chcesz kupić browar, a jesteś w dziale "warzywa i owoce" :lol: Nie wiem czym różni się OC od UBEZPIECZENIA, ale koszt ubezpieczenia od odpowiedzialności cywilnej to ca. 100 pln. chodziło mi o Cene Ubezpieczenia OC i koszt rejestracji i przegłądu MZ TS z 79 r.Cene ubezpieczenia już znam jak powiedziałeś to 100 zla ,przypuszczam że w PZU Może ktoś ubezpiecza MZ'tke w SAMOPOMOCY i może coś otym powiedzieć jak i o koszcie rejestracji i przegłądu MZ TS z 79 r. Czy warto w ogóle kupować TS;kę czy może kupić ETZ'tke ??? :roll: PS :PRZEPRASZAM ADMINA ZA KŁOPOTY Z LOKALIZACJĄ POSTU i dzięki za przeniesienie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Bierz ETZ 250/251 - nie znudzi Ci się tak prędko jak 150. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawet Opublikowano 1 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Bierz ETZ 250/251 - nie znudzi Ci się tak prędko jak 150. To mam olać tą MZ TS 250 i kupić MZ ETZ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Tak wlasnie Etz sa bardziej zaawansowane technicznie od TS :banghead:A poza tym ładniej wygladają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi