wieczny student Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 ja tez sie zdziwilem jak mo wujek poradzil... tylko potem jakos umyj bo sie zesmiardnie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Jak mleko to pewnie tluste - to wtedy nawet logiczne - bo takim 0,5% tluszczu to raczej bym nie dzialal :banghead: Pozdro Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 napisz czy pomoglo :-). jakby co to przestane polecac te sposoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Pisz we właściwym dziale ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 31 Maja 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Oj Rudek Rudek, widzę że masz misję na forum - wk*rwić modów i zostać zbanowanym. No powiem Ci że zmierzasz po głowną nagrodę :mrgreen: ;) :banghead: pzdr Przenoszę do mechaniki, te pedały przenoszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 31 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Sorki :oops: myślałem że do mechaniki to się nie nadaje :oops: Zadziałało podgrzanie do czerwoności, więc mleka nie sprawdziłem :banghead: PS: pogiołem przy tym 2 najlepsze jakie miałem 15 bo się rozgrzały dosyć mocno i poparzyłem sobie troszke ręce :banghead::D Dziękuje wszystkim za rady, może komuś się jeszcze przydadzą :banghead: EDIT: Metal sie raczej nie rozchartował bo byłem poskakać na dość sporych hopach i nic się nie stało ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi