ukasz Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Cholera, mam kolokwium na 19 ;) Na dodatek nic nie umiem i będę zakuwał jutro na PG pewnie, jeżeli do 18 poziom mojej wiedzy będzie w miarę zadowalający, to podejdę na trochę :) pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 A moze tak o 18:15 albo 18:30 ? Ludzie by sie zebrali przy Zaspie, a potem bysmy razem ruszyli na ta pierwsza pomoc? Wiec jak jedziemy? Ale możemy zacząć 15 po gdyby większość sobie tak życzyła...Ktos ma jakas propozycje?Ja tam jestem za tym zeby jechac chwile po 18.00... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 no ja mysle ze 18.05 to bedzie dobra godzina :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 no ja mysle ze 18.05 to bedzie dobra godzina a na Zaspe jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 kto nie był niech żałuje. Dzięki Pioter! fajnie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 ja rowniez pieknie dziekuje !!! bedzie to trzeba kiedys powtorzyc.. tak dla utrwalenia...jeszcze raz dziekuje!!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gzyver Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 ja tez dziekuje, naprawde super pomysł!!!!!!!!!!!!!! 3majcie sie wszyscy i oby to czego sie nauczylismy nie bylo nam potrzebnepozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zrgregor Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 I ja dołączam się do podziękowań dla Piotrka. Poćwiszyliśmi z małym adamem, szczególnie lifting twarzy był ciekawy ale i była Ania nie taka już mała :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Ania nie taka już mała no no no :Dto nie byl model cwiczebny !! ten juz byl prywatny !!! :))) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_bravo Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 super pomysł i dzięki za poświęcenia nam czasu :D ps. do wszystkich czytających ten wątek - jak nie wiecie jak się ściąga kask poszkodowanemu (oby nigdy nikt z nas nie musiał tego doświadczać jako poszkodowany) to tego nie róbcie szczególnie sami w pojedynkę. My trochę poćwiczyliśmy i na prawdę jest to spory problem żeby nie urwać uszu, nosa ale nie skręcić karku...pzdr4all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter Opublikowano 8 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Hej,bardzo się ciesze, że Wam sie podobało !! :clap: Dzięki za liczne przybycie. Jeśli chodzi o powtórkę, to obowiązkowo musi być :D Teraz, jak już sie znamy, możemy się spokojnie umawiać. Można by sie kiedyś spotkać i np. poćwiczyć postępowanie z nieprzytomnym itd gdzieś w plenerze, do tego sala nie jest nam potrzebna a Anie, może kiedyś uda mi się wypożyczyć -ale tą małą :clap: Owocem tego kursu, jest napewno nowa fanka motocykli :) Dzięki krótkiej rundce z Mirkiem :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomice Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Kurde, ze tez dopiero teraz tu zajrzalem, a z akademika mam tak blisko.... No szkoda, mam nadzieje ze bedzie powtorka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Fajnie się małego adasia dymało... może następnym razem wydmuchamy anię :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Dzieki stary bylo naprawde fajnie. no no no to nie byl model cwiczebny !! ten juz byl prywatny !!! )) No nie badz taki samolubny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 No nie badz taki samolubny a co ?? masz ochote si wymienic ?? to bedziemy musieli sie potargowac ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi