EnduroMax Opublikowano 31 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 No więc jest to aprilia 5 biegowa. Zdjęcia są świerzę. Czyli brać czy w cenie do 4k kolega wyrwie coś lepszego?? Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 bo jezdzilem raz z klientem co mial RX50 to sprzet sie gotowal, bo tempa nie wyrzymal, a jechalismy powoli bo w 12, miedzy osiedlami i po schodach to za szybko sie nie da, no i pozniej prosta przez jedna dzielnice, max 70km/h:banghead: To nawet bardzo dziwne. Miałem RX 50 '97 bez tuningu, jeździłem prawie codziennie 20 km do pracy całe lato i ani razu się nie ugotował. Prędkość była około 80 km/h. Czasami robiłem dłuższe wypady i też nigdy nie wrzała woda. Tamten silnik musiał być już zajechany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 To nawet bardzo dziwne. Miałem RX 50 '97 bez tuningu, jeździłem prawie codziennie 20 km do pracy całe lato i ani razu się nie ugotował. Prędkość była około 80 km/h. Czasami robiłem dłuższe wypady i też nigdy nie wrzała woda. Tamten silnik musiał być już zajechany. do pracy sie jezdzi za zwyczaj po asfalcie, biegow zazwyczaj nie trzeba caly czas zmieniac, a tam bylo troche terenu, i maszynka wysiadla, w ogole byla tak dobita ze nie chciala nawet jechac powyzej 60km/h, swieca padla czy cos, w ogole beczka byla ze sprzecik za taka kase wysiada a nasze byly juz tansze i wytrzymalsze, w ogole takie 50 to pierdza dziwinie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 takie 50 to pierdza dziwinie hehe zgadzam sie ;) 2 znajomych ma huske 450 :banghead: to ma piekny dzwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShurikeN Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 hehe zgadzam sie 2 znajomych ma huske 450 to ma piekny dzwiek co ty chłopie porównujesz 8O :banghead: w ogole takie 50 to pierdza dziwinie Przejedz sie na mojej zmienisz zdanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 w ogole takie 50 to pierdza dziwinie Jakbys HMa słyszał i go nie widzial to pomyslił bys go z seta crosową, to ie sa już pierdziawki typu DT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Dokładnie HM ma taki dzwięk jak jakiś MX 125,wiem bo siedziałem na tym Hm'ie i słyszałem odgłos :twisted: ,ale niestety się nei przejechałem poniewaz moto była przyciągnięte pasami na pace :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi