LUZIPOWER Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 K... jak patrze na ta dzisiejsza pogode to mnie szlak trafia ! w obie strony w deszczu jechalem (20 km po wyjezdzie zaczelo) we Wrocku na jakims krociutkim moscie zaliczylem szlifa !!! (jechalem za bardzo prawej krawedzi, patrzylem w lustro czy kumpel juz jedzie i nagle zwezenie na moscie - wjechalem na tor od tramwaju i mi chlasnal kiera w lewo) uszkodzilem chyba kape bo jak przechylony stoi to mi olej sp*erdala. Lustro odlecialo, owiewki porysowane - ogolnie nienajgorzej. Uwazam, ze z organizacja kiepsko bylo - nic widac ! nie wiem po co kupowalem bilet za 10 zyla, bo jak sie zaczelo to wszyscy bez wyjatku mogli wejsc pod barierki - uwazam, ze to naciaganie bylo !!! a jak chcialem doplacic i wejsc na trybuny to raz ze nikogo juz z biletami nie bylo, a dwa, ze jakis bodyguard nawet za 30 dychy mnie wpuscic nie chcial - co mu k.... lezalo ! Chlopaki pokazali (z wyjatkiem...) jak na te warunki pogodowe ! A kolesie ze stanow - rewelka ! opanowanie masakryczne ! Ten gosc co "miksowal" gazem i "run-enginem" uwazam, ze fajnie mu wychodzilo (to samo robil ziomal z USA...) - no ale fakt, ze troche zbytnio katowal fure heniek 128 - gdzie maszyne parkowales ? bo jej nie widzialem - a chcialem baknac ! szczerze to raczej w ogole nikogo z forum nie kumam - moze ktosik mnie (dainese "k" dosc rzuca sie w oczy - a moto parknalem na ulicy w rzedzie na samym poczatku)Mają za co Marianku mają... jasne, ze maja ! kiedys jak jeszcze dzieciak bylem mi wlepili mandat za jazde na rowerze na jednym kole ;) fotki moge podeslac wiec jak by ktos chcial to na priv udezajcie - nie sa super ze wzgledu na scisk, ale jest ich duzo ! kumpel film krecil - na dniach zmontuje, wiec jezeli ma ktos na serwerz miejsce (dosc duzo ;) ) to tez na priv bym prosil ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soze Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Według mnie impreza było ok. mimo złej pogody, ale jedno mnie wk***iło prowadzący zero szacunku dla motocyklistów widać było, że koleś nie z branży, sypał takimi tekstami może kogoś to bawiło tylko nie przyjeżdża się tam by się śmiać ze startujacych. Za kase powinni kogoś znajacego się na rzeczy taki koleś powinien opowiedzieć coś o motocyklach kolesi ze stanów, opisywać fachową wykonywane ewolucje i jego stosunek do tego co robia nie powinien być taki jak cywilnych czy dresów których było niemało. To nie miał być kabaret. Z tamtego roku zapamiętałem jeden tekst cos w stylu: "motocyklista chcial wsiąść do autobusu przez zamkniete drzwi" baaaardzo zabawne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Ten gosc co "miksowal" gazem i "run-enginem" uwazam, ze fajnie mu wychodzilo (to samo robil ziomal z USA...) - no ale fakt, ze troche zbytnio katowal furehmm... ;) 8O :? niewiem co w tym fajnego.. pozatym gość ze stanow robił to w czase jazdy i to przez moment.. a ten debil na parkingu non stop.. szczerze mu życzyłem zeby mu sie korbowód urwał.. nienawidze takiego debilizmu.. pozniej sprzeda jako zajebistą sztuke jakiemuś laikowi który bedzie dbał o fure a ta i tak sie szybko rozpadnie.. pozatym widziałes chyba jak szybko zaczeła kopcic ta ZX10.. to chyba coś pokazuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 hmm... Czepiasz sie tego jak rzep psiego ! a palenie gumy, stawanie na laka, stopie idt. nie katuje maszyny ? (szczegolnie olejaka !) ! a kolesie na pokazie (szczegolnie z USA) przeciez co chwilke slychac bylo przerywacz ! Jego sprawa co robil ze swoim moto ! nienawidze takiego debilizmu.. pozniej sprzeda jako zajebistą sztuke jakiemuś laikowi który bedzie dbał o fure a ta i tak sie szybko rozpadniei oby tylko takie motory wiara kupowala !!! 70 % moto w Polsce sa niepewne, bo po takich dzwonach, ze ty bys nie poznal co do za model - wiara nawet palnikami przygrzewa i nagina aluminiowe ramy, a ty sie czepiasz jakiegos szalaputa co "enginem" sie bawil. Jestes w stanie tak rytmicznie to zrobic ? pozatym widziałes chyba jak szybko zaczeła kopcic ta ZX10.. to chyba coś pokazuje...wlasnie, ze nie zauwazylem bo tylko na 3 sekundy zerknalem co/kto tam kombinuje ! wiec chyba stales tam dluzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 widać kolego znasz sie na rzeczy nie ma co.. nie bede komentował twojej wypowiedzi.. kazdy kto ma pojecie sobie odpowiednio pomysli.. :? pozatym to widze że nawet niewiesz o czym mowie ZX10 to motor z pokazów.. a ten katowany to GSXR... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 heniek 128 - gdzie maszyne parkowales ? bo jej nie widzialem - a chcialem baknac ! Stala prawie przy samym płocie niedaleko tych przyczep z hamburgerami. Obok mnie stał jeszcze taki street pomalowany w płomienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki46 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Każdy na swój sposób użytkuje maszyne a na takich imprezach potrzebni są ludzie, którzy nawet w tak ekstremalny sposób wykorzystuja sprzęta ----- zawsze to jakieś urozmaicenie Cytuj Forum Kołobrzeskich Motocyklistów www.moto-kolobrzeg.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Luzi widziałem Twoją cieknącą sukę, nie wiedziałem że to Ty... Jeśli już mowisz żeby było coś słychac to było to odcięcie zapłonu a nie przerywacz ;) A co do tego że podoba Ci się odgłos zarzynanego silnika w jakiś tam rytm to wnioskuje, że pewnie jesteś technomłotem i uwielbiasz odgłos łupanki... :? Dla mnie motocykl to coś więcej niż kupa metalu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 ludzie! wyluzujcie i zarzuccie fotami! ;) ja do bielawy mam ciut za daleko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 jak tos ma fotki to moze mi wrzucic na [email protected] bylbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 http://www.foto.hoot.pl/moto/bielawy troszku tego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł - PRC Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 [...]Podoba mi sie' date=' jak co czwartek pod Boomerangiem (info dla stolicy - to takie śląskie 2oo) jeździ na kole wokół gliniarzy. A że jedzie 10 km/h, to nie mają za co mu sie dowalać. Zresztą chyba im sie też podoba.[/quote'] I tak nic nieprzebije tego co zrobił w Sarnowie, policja wyjeźdza zza zakrętu i jedzie za nim, a Krzysiek daje na jednym, po jakiejś chwili znudziło sie policjantom oglądanie tego i włączyli syrene. ;) Na szczęscie skończyło sie tylko na pouczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Witam Właśnie wróciliśmy z Bielawy ja, mario 1810, kakanogaja, suzuki 123, i koles który podszywał sie pod psyhola a tak naprawde to Embrion mistrz gleby, Kazik wrocil troche wcześniej, a PGR w sobote ( mogłes zostać na leśne ssaki PGR ;) Było zajebiście !!!!!!!!!!!!!!!!!nawet nie chodzi o pokaz tylko o 2 dni niezłej biby w zajebistym towarzystwie w Michałowce!! Kakanoga nie pisz nie dzwoń nie mailuj do mnie przez dłuższy okres, mam Cie dosyć ;) Pozdrawiam chłopaki trzeba to koniecznei powtórzyc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Hej,to kiedy jakies spotkanko organizacyjen we Wrocku celem pobrykana??pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki123 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 ach..... nie mogę się oprzeć: Hej' date=' to kiedy jakies spotkanko organizacyjen we Wrocku celem pobrykana?? [/quote'] miałbyś ochotę pobrykać? naprawdę? na - prawdę??hmmm... no nie wiem - co wy na to, chłopcy?Bo ja sam naprawdę nie wiem, czy michał niemiałby czegoś naprzeciwko.np. rozstawionego namiotu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi