Filu Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 A1 sie nie oplaca chyba ze nie masz co z kasa robic .... lepiej zrobic od razu A i B (jak ktos nie ma B ) jak bede mial 18 to robie A i B razem ... pozdr A te dwa lata to co :?: Będziesz się bujał bez prawka? To takie pier***enie, ze się nie opłaca zalezy dla kogo. Wkońcu to całe 2 lata jazdy to nie wiem czy takei nieopłacalne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 ja mam A1 i ciesze sie, że je zrobiłem. nawet mozna powiedziec, ze zarobilem troche kasy dzieki niemu. sprzedalem 50-ke zarabiajac na niej tyle, ze starczyło na prawko. no i wtedy musiałem kupic 125-ke czyli DT-ke na ktorej (przy sprzedaży) zarobie jeszcze wiecej niz na poprzednim moto 8) tsza se radzic w życiu :P :) ale to były troche inne czasy, bo zdawałem na starych zasadach , zalatwilem sobie papier ze przeszedlem kurs, przejechalem raz po trasie egzaminu i tyle. zdalem za pierwszym razem ;) cała zabawa z A1 nie przekroczyła chyba 400zł (dawno temu wiec nie pamietam) nie mowiąc juz o tym, że posiadajac A1 mozna jezdzic 125-ką z ktorej mozna czerpac duzo wiecej przyjemnosci niż z 50-ki a wlasnie o to w tym wszystkim chodzi :twisted: ;) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 ja mam 125ccm i a1 ni ma i sie ciesze z jazdy po miescie i po terenie ;)tylko jeden - , jak przoramy z OEMem boisko to zaraz DUCATO leci po nas, ale nie moga nam nic zrobic (gdybysmy mieli prawka, ale nikomu sie nie spieszy) motocykli raczej nie lapia, w szczegolnosci enduro bo to dla nich strata czasu, i tak nie zlapia... najwyzej pomachac moga ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatriX Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Nom jazda po łukak jest prze...bana ... Nawet najlepsi się wtedy wypierniczają ;) A bez dobrych butów to kicha ;) Plecam Alpinestars TECH 4 lub TECH 6 :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Plecam Alpinestars TECH 4 lub TECH 6 Czemu akurat te?? Jakie masz z nimi doswiadczenia i jakbyś je porónwnał do innych butów np Gearne sg1 lub sidi flefxorce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Jak rozmawiamy o torach motocrossowym to mam takie pytanie ?? Czy ktos z Warszawy byl ostatnio na torze obok mostu Siekierkowskiego ?? 8O i widzial jak zostal on "zablokowny" ?? 8O :? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatriX Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Czemu akurat te?? Jakie masz z nimi doswiadczenia i jakbyś je porónwnał do innych butów np Gearne sg1 lub sidi flefxorceOsobiście nie mam z nimi doświadczenia ale moi qmple mają i są bardzo zadowoleni ;):D TECH 4 nie sąstosunkowo drogie ... Co do SIDI to ta firma mi jakoś nie przypadła do gustu ...Osobiście to zakupił bym FOX - Forma Pro albo właśnie TECH 4 PZDR PS Każdy kupuje to w czym się czuje i na swoją kieszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Strzalek_t napisał: Czemu akurat te?? Jakie masz z nimi doswiadczenia i jakbyś je porónwnał do innych butów np Gearne sg1 lub sidi flefxorce Osobiście nie mam z nimi doświadczenia ale moi qmple mają i są bardzo zadowoleni TECH 4 nie sąstosunkowo drogie ... Co do SIDI to ta firma mi jakoś nie przypadła do gustu ... Osobiście to zakupił bym FOX - Forma Pro albo właśnie TECH 4 PZDR PS Każdy kupuje to w czym się czuje i na swoją kieszeńTak myślałem, powtarzasz to co inni mówią, a sam nie masz z nimi doswiadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatriX Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Tak myślałem, powtarzasz to co inni mówią.NIe powtarzam :? Tylko dziele się opinią z innymi ... I jak Ci to przeszkadza to sięlepiej nie odzywaj wcale ... A tak propo to miałem okazje w nich jechać więc ... NaRka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 A tak propo to miałem okazje w nich jechać więc ... Ale tylko w tych jednych i nie masz porównania. Fatk że to sa dobre buty ale takie opnie nic ie wnoszą i czesto oparte sa o to że ktoś np kupił takie buty taniej a potem sie przechwala ze sa najlepsze a ktos z boku słucha a potem pisze na 4um i idzie błędna opnia. I jak Ci to przeszkadza to sięlepiej nie odzywaj wcale ..Bo co mi zrobisz?? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatriX Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 PatriX napisał:A tak propo to miałem okazje w nich jechać więc ... Ale tylko w tych jednych i nie masz porównania. Fatk że to sa dobre buty ale takie opnie nic ie wnoszą i czesto oparte sa o to że ktoś np kupił takie buty taniej a potem sie przechwala ze sa najlepsze a ktos z boku słucha a potem pisze na 4um i idzie błędna opnia. PatriX napisał:I jak Ci to przeszkadza to sięlepiej nie odzywaj wcale ..Ale z Ciebie cfaniak :| Zamiast normalnie pogadać to siękłucisz .......... A tak w ogóle to butki ALPINESTARS TECH są dobre i nikt temu nie zaprzeczy koleś ;p Sam pewnie jeździsz w adidaskach :mrgreen: Bo co mi zrobisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 A tak w ogóle to butki ALPINESTARS TECH są dobre i nikt temu nie zaprzeczy koleś Nie bawiłem sie z Tobą w piaskownicy więc niejestem Twój koleś. Sam pewnie jeździsz w adidaskach Ja nie ale Ty tak co widac po fotach któree umieściłeś jakieś 10 min temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Panowie nie kłucic mi sie tu , bo nie ma sensu ;) Co do techów to ja posiadam włąsnie 4 i moge powiedziec ze sa bardzo dobrze wykonane nie mam do nich zadnych zastrzerzeń , nie moge mowic ze sa lepsze od innych bo w innych nie smigalem :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Ja też mam 4 bardzo okazyjnie kupione i po 6 wyjazdach trzymaja sie kupy ;) ogolnie wygladaja na solidne (zobaczymy w listopadzie jak bede wygladac) i sa fajne a nie porównuje ich bo nie jezdzilem w innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Po 6 jazdach to wiesz :lol: Ja już jakiś czas też mam tech4 i nie maiłem wcześniej innych butów, więc nie mam porówniania, ale od jakiegoś czasu zaczeły mi ciec :? I to bardzo mnie wkurzyło.Ale jak mierzyłem kiedyś nowe róznych firm buty to w Alpinach to jak niebo i ziemia jezlei chodzi o wygode.Co do ich jakośći to hmmm.Mi się kiedys wydawało, ze jak kupujesz coś za tyle forsy to musi być na lata a tak nei jest.na moich widac juz znaczne oznaki zużycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi