bartasvw Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 szukam do mojej Yamahy"czujnika stopu",gdzie takie cos można kupić?Jestem z okolic Bydgoszczy lub Gdańsk-Gdynia.Lub internet ma ktos jakieś linki z częściami takimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 PO 1 PRZECZTAJ TEMAT O DT (12 STRON) PO 2 JAK COS CHCESZ TO PISZ TAM A NIE CIAGLE NOWY TEMA ROZUMIEM PO TRZECIE NIE CHCESZ MIEC CHYBA OSTRZEZEN I BANA ZARAZ I OSTATNIE PO CZWARTE POSZUKAJ W LARSSONIE ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Tego akurat w larosnie nie znajdzie, bo to ie sevisowa część. Wpisz w gogle salon yamaha i masz stronki na których jest kontakt do nich. Dzwonisz i zamawiasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasvw Opublikowano 27 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 ale to jest taka część(czujnik stopu),że można ją np.zadoptować z rometa czujnik stopu lub od simsonka itp.nie musi być przecież orginał yamaha:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 no to idz do motoryzacyjnego i sobie tam poszukaj moze tam cos podpasujesz, to jest bardzo proste urzadzenie, iwec jak jest zapsute to mozna je latwo naprawic, a jak nie ma to trzeba szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 i po jaki ch*j zakladasz znowu nowy temat ?????bartasvw , ty naprawde masz 23 lata :?: 8O bo zachowujesz sie jak dziecko i to takie "niepełnosprytne" ;) serio, smierdzi mi tutaj rozpieszczonym gnojkiem ktoremu nic nie mozna wytłumaczyc :rolleyes2: czekamy na temat "jak ustawic lusterka w dt 80 lc2 z 1994 roku" :lol: ps. jak dobierzesz jakis czujnik to sie pochwal od czego podpasował bo romety czujników nie mają ;) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasvw Opublikowano 27 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 mylisz się miałem motorek typ stella,który był na czesciach romet i tam czujnik stopu wystepował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Ta ale stella to litewska podówzka a tylko sillnik jest Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasvw Opublikowano 27 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 no właśnie!A co ty taki wrażliwy jesteś .Myslisz,że tylko orginał Yamaha bedzie pasował?Przecież można zadoptować i dorobić z innych czyjników stopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 kurde, bartasvw, mysle że koles, ktory ma 23 lata i studiuje (podobno) powinien zmontowac chociaz ze 2 zdania w odpowiedzi na to, co napisalem wyżej ;) no chyba że sie boisz zemsty :lol: ;) :mrgreen: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasvw Opublikowano 27 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Widzę,ze mnie chcesz zdenerwować i tu mylisz się nie zrobisz tego,gdyż jestem spokojnym człowiekiem.A nie wiem o co Tobie chodzi to jest forum a nie zbiegowisko ludzi którzy chcą zdenerwować innych!Zasatanów się o co Tobie chodzi.Ja forum używam do informacji a ty chyba do konfliktów!Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Widzę,ze mnie chcesz zdenerwować i tu mylisz się nie zrobisz tego,gdyż jestem spokojnym człowiekiem.nie chce cie denerwowac (no moze troche) ale to wszystko w słusznej sprawie ;) A nie wiem o co Tobie chodzi napisałem o tym już kilka razy (nie tylko ja) CHODZI O TO , ŻEBYS NIE ZAKŁADAŁ ZA KAZDYM RAZEM NOWEGO TEMATU, JESLI MASZ ZAMIAR PYTAC O PIERDOŁY jak własnie czujnik stopu czy swiatła w dt . nie mozesz tego wszystkiego umiescic w jednym temacie zeby zapanował tu porzadek :?: nawet nie musisz zakladac nowego tematu, jest już jeden o dt 80 ktory ma kilkanascie stron i tam umieszcza sie wszystkie pytania dotyczace DT 80 => http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=22114a wszystko po to ŻEBY NIE ZASMIECAC FORUM, proste, prawda? to jest forum a nie zbiegowisko ludzi którzy chcą zdenerwować innych!zgadza sie, to jest forum ale są tu pewne zasady (pisane lub nie) i moim zdaniem łamiesz jedną z nich zakładajac 1500 nowych tematów ktore mozna spokojnie wrzucic do jednego. wiem, że jestes nowy na forum mam nadzieje, że wezmiesz do siebie to co napisałem Ja forum używam do informacji a ty chyba do konfliktów!mylisz się ps. odpisz coś :lol: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 jaka zarowke wstawic do przedniej lampy w dt 80 lc2 z 1994 roku? bo mi sie chyba przepalila a tak poza tym nie nabijajcie sie z kolegi bartasvw bo to nie ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 no właśnie!A co ty taki wrażliwy jesteś .Myslisz,że tylko orginał Yamaha bedzie pasował?Przecież można zadoptować i dorobić z innych czyjników stopu. K*rwa to po co pytasz?? Jaki wrzucić i gdzie kupic jak żes taki mądry.Pytasz to Ci ludzie dają rady, a ty je podważasz to po ch*j się pytać :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek DT Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 szok 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi