ukasz Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 DOPISANE:Hmm, gdzie moj podpis :? http://republika.pl/zbyhu1/moto hehehe, no właśnie ;) :)Już się biorę za czytanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Czolem! E, kurna, za szybko odkryliscie, ze pisze ta relacje :P. Tam jest jeszcze do cholery bledow :|. Prawie po chinsku napisane...Qrde, zaraz mi zabraknie miejsca na zdjecia ;]. A przeca z Norwegii jest jeszcze tyle fotek do wklejenia :P.Leza pisac... Pozdro DOPISEK: Doszla kolejna stronka - czwarty dzien opisany :P. Na dziś mam dość ;) DOPISEK 2:Już jest piąty dzień i może dojdzie dziś szósty :P. [ Dopisane: Środa Listopad 02, 2005 8:55 pm ]Czolem! Kto sledzi, ten wie. Kto nie, a jest zainteresowany informuje:Relacja z wyjazdu do Skandynawii zostala ukonczona (jesli chodzi o tekst)! http://republika.pl/zbyhu1/moto/skandynawia.htm Jeszcze beda wprowadzal powoli poprawki, dokladal zdjecia do reszty relacji, gdyz od pewnego miejsca jeszcze ich nie zamiescilem.Ale czytac juz sie w miare da :). Jesli macie jakies uwagi, znajdziecie jakies bledy, to krzyczec :). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzelek Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Jesli chcesz pracowac w Skandynawi to tylko w Szwecji,najlepiej przy zbiorze truskawek,Sezon truskawkowy rozpoczyna sie poczatkiem czerwca przez okres okolo 1,5miesiaca.Praca w akordzie 3 korony za litr.Ja przy dobrych zbiorach wyciagalem 50litrow na godzine.Plantacje truskawek znajduja sie w Landzie KRISTIANSTAD 100 km od Ystad tj NASUM,SoLLWESBORG,AXELTORP i w rejonie tych miejscowosci.Pracowalem przez 12 lat z poczatku jako fizyczny,puzniej jako BOSS.Przyjemne wspomnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Orzełku, kolega juz dawno temu wrócił z tego wyjazdu :PChyba nie doczytałes do konca :PAle może te onformacje przydadzą sie innym :D Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 A już myślałem, że to nowy temat i MZRider znowu się wybiera na północ :P Zbierałem truskawki w Szwecji na Olandii (wyspa). Fajnie tam, bardzo ładnie. Szczegóły można zobaczyć na stronie:http://www.easyriders.pl/szwecja.htm Trzeba jednak zaznaczyć, że nie każdemu może podobać się taka praca i stosunki panujące w "obozie". PozdrawiamWyatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Czolem! Jesu, ale sie w archeologow bawicie :P.Temat juz bardziej nieaktualny byc nie moze :P. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Nie pochwalicie się zarobkami, ile płacili itp. ? :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzelek Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Oj Skubi Dubi Dub,jak bys dokladniej czytal tresc mojej informacji to wyczytalbys ze Szwedzi placili 3korony za litr zebranych truskawek 3 lata temu byc moze teraz wiecej w co nie wierze.Ponadto od 40 do 50 koron za godzine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zbychu, twoja relacja z wyprawy to kawał dobrej roboty. Przeczytałem wszystko za pierwszym podejściem co kosztowało mnie przypalony obiad :D , a byłem bardzo głodny :D Fajnie sie czytało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Oj Skubi Dubi Dub,jak bys dokladniej czytal tresc mojej informacji to wyczytalbys ze Szwedzi placili 3korony za litr zebranych truskawek 3 lata temu byc moze teraz wiecej w co nie wierze.Ponadto od 40 do 50 koron za godzine.Oj gdybyś przeczytał relację z ich wyprawy to byś wiedział że nie zbierali truskawek 8) :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Czolem! A dzieki za mile slowa :DAz bym chcial napisac cos wiecej :P. Ale chyba wyczerpalem temat :P.W wakacje Anglia lub znowu Szwecja, to bede mial o czym pisac :D. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Czolem! A dzieki za mile slowa :PAz bym chcial napisac cos wiecej :P. Ale chyba wyczerpalem temat :P.W wakacje Anglia lub znowu Szwecja, to bede mial o czym pisac :D. Pozdrawiam Jak Anglia to zapraszam do Plymouth, spanko i piwko zapewnione :D a miasto chyba jedno z ładniejszych w UK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Czolem! A praca sie znajdzie :D? To jade od razu :P.A tak serio - wlasnie mam tam jechac z kolega, ktory ma najpierw zalatwic prace. Byl w Anglii w tym roku i ma pare kontaktow. Ale jak nie uda mu sie nic zalatwic na pewniaka, to jade do Szwecji, bo tam na pewno cos zlapie... :D Mam juz pare kontaktow. A w Anglii nic... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Czolem! A praca sie znajdzie :P? To jade od razu :P.A tak serio - wlasnie mam tam jechac z kolega, ktory ma najpierw zalatwic prace. Byl w Anglii w tym roku i ma pare kontaktow. Ale jak nie uda mu sie nic zalatwic na pewniaka, to jade do Szwecji, bo tam na pewno cos zlapie... :D Mam juz pare kontaktow. A w Anglii nic... Pozdrawiam Powiem tak, w ciemno jechać to lipa. Może kilka lat temu było lepiej ale teraz to co krok spotykam polaków którzy szukają pracy. Już nawet w tv gadają że za dużo nas tu przyjeżdża a pracy nie ma. Ja prauje w tzw.gównolandzie czyt.dom spokojnej starości :D Ale czego się nie robi aby zdobyć wymarzonego sprzęta 8) , trzeba twardym być. Pracę załatwiłem poprzez agencje w PL więc ten problem miałem z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Nie pochwalicie się zarobkami' date=' ile płacili itp. ? :buttrock: :buttrock:[/quote']Mnie płacili 100 NOK za godzinę :evil: Malowałem domki i takie tam inne pierdoły :evil: Prawdopodobnie pojade znowu do Norwegii, ale już wycieczkowo żeby zdobyc Nordkapp :evil: Obiecałem sobie, ze tam wrócę i chciałbym w nowym sezonie tego dokonac :evil: Urzekła mnie Skandynawia i wszystkim ją polecam :buttrock: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi