Opals Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Nie wiem co z moją etką bo mi przy 80 km/h wskazuje obrotomież 4330 obr/min. Z książki wynika że przy tej prędkości obrotowej etezeta 250 powinna mieć na prędkościomierzu 90 km/h. A jak jest u was? Napiszcie co może być przyczyną takiego stanu rzeczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Możliwe ze to bład wskazania prędkościomierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herflik Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 czee Taki stan rzeczy moze byc podyktowany albo błedem predkosciomierza , ew inną wysokoscią opony tylnej(przełozenie skrzynia -tylne kolo masz orginalne jak rozumiem ) a w drastycznych przypadkach slizgającym sie sprzeglem - no ale to juz odczul bys znacznie wczesniej :twisted: pozdrawiam herflik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 A nie jechałeś przypadkiem na 4 biegu? Jak nie to poslizg sprzęgła, bo w przypadku awarii napędu obrotomierza miałbys niższe wskazania obrotów, albo wcale. Napęd prędkościomierza jest w piaście tylnego koła, zawsze wskazuje ta samą wartość dla danych obrotów, bez względu na rozmiar opony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opals Opublikowano 25 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 napęd obrotomierza mam nbówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 ty a mi pokazuje niecałe 4 tys obrotów przy 90km/ha może Ci którys hamulec przyciera/za mocno naciągniety łańcuch / ciśnienie w kołach. paliwo!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opals Opublikowano 26 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 nie mam pojęcia, a może to wina sprzęgła może lekko mi łapie nie wiem, bo silnik mam po generalce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_plusnet Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Może to ci pomoże: predkosci_mz Kliknij prawym przyciskiem i zapisz sobie na dysku. Jakby był problem z pobraniem to daj znać. Sprawdzę.A jaką masz zębatkę z przodu? Może przystosowaną do wózka bocznego (16-17 zębów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opals Opublikowano 28 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 nie, nie zębatke mam na 19 zębów nówka funkiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 mnie tez sie to niepodoba gdyz przy tej predkosci obrotowej o ktorej mowi kolega to ja lekko 100 lape wiec cos musi byc nie tak.90 mam tak jak mlodymz przy nieco ponizej 4000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi