ShurikeN Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 A więc tak ... W tym roku jak wiecie lub niewiecie kupiłem Derbi SM 50 ccm, jestem zadowolony jako moje 1 moto mi starcza/ło. Lecz wczoraj jeździłem na kumpla KTM 125ccm i zakochałem sie w mocy. W przyszłym roku kończe 16 lat i chce zrobić sobie prawko A1. A zatem idzie pytanie i proźba ... Jak widząc że z 50 ccm jest najleprszy "Hm" to polećcie mi coś ala "Hm" tylko w klasie 125 ccm bede miał na takie moto 8 000-9 000 zł ...I chce miec go zarejstrowanego żebym mugł legalnie dojeżdżać do lasu np. BEDE bardzo wdzieczny za konkretne wypowiedzi. Pozdrawaim Shuriken Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Odpowiedzik HMa w kalsie 125 to EXC 125 a na niego trzeba miec już koło 10tyś :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShurikeN Opublikowano 21 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 kurde no Strzalek_tmusze sie zgodzić , a nic dobrego do 9 tys niewyłape ?? :/ PS rzecz jasna 125 ccm 2 T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Rozglądaj się za Husqvarną wr 125. W tym przedziale cenowym już coś ciekawego znajdziesz! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 ja za 9 tys kupilem KTM 125 ale wersje EXE ... :P I nie narzekam no moze zawieszenie troszeczke ma za maly skok ale tak to chwale ;)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=52199785tylko to jakiś staroć bo na 1998 nie wygląda, wiec można sie potargować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 CZytam i widze że jeszcze nikt niewspomniał o DT125 może to nie jest klasa HM'a ale z tego co słyszałem i widziałem wydaje mi się że ogólnie to bardzo fajne moto. Za cene 8-9tys. kupisz bałdzo młody rocznik!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luzi Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Z tego co wyczytałem na forum dobrym sprzętem jest Aprilia RX 125,jest to hard enduro ale zarejestrujesz moc cos ponad 30 KM jak wrzucisz kit polini na 160ccm to bedzie koło 40 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 CZytam i widze że jeszcze nikt niewspomniał o DT125 może to nie jest klasa HM'a ale z tego co słyszałem i widziałem wydaje mi się że ogólnie to bardzo fajne moto. Za cene 8-9tys. kupisz bałdzo młody rocznik!!przecież napsiał, że chce ostry motocykl a nie DT http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=52199785 tylko to jakiś staroć bo na 1998 nie wygląda, wiec można sie potargowaćTo chyba jest 98 ale to WRE czyli ta bardziej lajtowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatriX Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Ja bym polecał YAMAHA YZ125 ale jej nie zarejestrujesz ... :/ Chyba że kit kupisz ... Świetna maszynka i za tą cene kupisz coś dobrego jak poszukasz :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 To chyba jest 98 ale to WRE czyli ta bardziej lajtowa.a no rzeczywiście, myślałem że to ma być WR. moze ja bede swoją husqvarne sprzedawał ale raczej ci nie będzie pasowała bo to bez homologacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShurikeN Opublikowano 22 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Dzieki za Odp. (sorry że tak puźno ale byłem na weekend u Babci ;)) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi