overkill Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Cześc mam pytanie oto fotka mojego motoru z futrem na górze http://img38.echo.cx/img38/5985/115nc.jpgChodzi mi dokłądnie o coś takiego by to futro na górze przyczepić jakoś do motocykla kanapa w środku jest zdejmowana http://img38.echo.cx/img38/7802/tndscf00984ww.jpgoto i zdjecie bez futra Jaka jest technologia zakłądania ? moze jakieś pomysły ? z góry dziekuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Dżizas stary - to jest wypas! :lol: super pomysł - tylko co będzie jak ci to futro namoknie? może moto mieć problemy z przyspieszeniem /cięzkie będzie jak cholera, no i może zacząć 'dawać w nozdrza :lol: /PzdrPS moto wygląda oryginalnie :lapagora: Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overkill Opublikowano 20 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Dzieki :P miło usłyszeć że czyjaś praca nie idzie na marne ;) no jak zmoknie to wytrzepie i schowam do kufra hehe ;).. bo naradzałemsie zkolesiem od tapicerek i zrobimy tak że na każdą cześć będzie oddzielnie zakładane ale wygląd mniejwiecej taki jak tam jest... jak bedzie pogoda podejzana to poprostu zdejme a jak zmoknie przypadkiem to schowam do kufra bo to ma być zdejmowane a nie na stałe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 WOW!pewnie nie bede oryginalna, ale mnie się bez futra bardziej podoba :mrgreen: jak zamocować?myslę, że należy mieć jakies gumki od spodu, wtedy szybko i sprawnie można i założyć i zdjąć w razie deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overkill Opublikowano 20 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 hehe moja Dziewczyna chyba jest tego samego zdania :P A Przyjaciółka stanowczo ;) hehe ahh wizja kobiet ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Kiedyś widizałem Harleya Electra Glide całego oklejonego futrem. Wyglądał dosyć oryginalnie a jak jechał to futro zajebiście falowało :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overkill Opublikowano 21 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 hehe nie no nie przeeeeeeeeeeeeeeeesadzajmy :P co za duzo to nie zdrowo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Potraktuj to jako żart-kup sobie niedźwiadka i łapami sam się będzie trzymał ramy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overkill Opublikowano 22 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 zibik baaaaaaaaaardzoś pomocny 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 zibikPotraktuj to jako żart-kup sobie niedźwiadka i łapami sam się będzie trzymał ramy i powiedz mu - Stary, trzymaj się ramy to się sie posr...my! / text z 'Nic Śmiesznego'/ :lol: Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overkill Opublikowano 22 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 heheh no niezły film ;)... chłopy ja wiem że se można pożartować :P ale mi chodzi jak zamocować a nie jak sie pośmiać ;) :lol: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi