R1-Girl Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Zastanawiam się, czy nie zrobić sobie klatki na moto.Na pewno daje większą ochronę, niż tylko crash pady... aż tak ostro dzidujesz, stuntujesz że potrzebna CI klatka ? 8O 8)Nie ostro, ale coś tam działam :banghead: A co do klatki -> poszukajcie na www.fotoflesz.pl , gdzieś tam jest galeria z sesją R1 z klatką ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 właśnie chciałem to pokazać DZIMIemu ale nie mogę znaleźć tam tych fotek R1 z klatką ... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 chodzilo mi wlasnie o takiego polskutera BMW z daszkiem i pasami bezpieczenstwa model C1"]http://www.motoscout24.autoscout24.de/ger/...guage=ger[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 wiem jaki to skuter, ale nie zajarzyłem na początku :banghead: sorki :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 ten link lepszyhttp://www.c1biker.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 ogolnie to jestem ciekaw jestem czy daloby rady tym zrobic jakies triki.stoppie i wheelie pewnie napewno, i z checia bym zobaczyl jak ktos probuje :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Witam.Ja tez ostatnio polozylem sprzeta wywrocil mi sie stojac i mam troche poodzierana owiewke. :D Ale jak to czlowiek zawsze mysli po fakcie pady juz mam zamowione takze czekam i odrazu zakladam.Bo nieznasz dnia ani godziny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 po tym co wyczytalem chyba sam bede musial sobie zalozycwlasnie kupilem 1 powazne moto a lepiej uczyc sie na cudzych niz wlasnych bledach.wiecie moze czy jesli mam vfr750 rc-36 z 96 roku zaloze crashpady bez problemow czy trzeba bedzie ingerowac w owiewke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 ja także przedwczoraj testowałem swoje pady... testowałem je jednak z pełną świadomością i w zupełności zamierzenie. Stwierdziłem, że warto by w asyście kumpla położyc moto na glebę i sprawdzić co tak naprawdę uratują pady... tak tez zrobiliśmy. niestety jak sie okazuje w SVce pady o długości około 7cm ratują jedynie ramę i dekle od silnika. straty klamek, stopek czy zniszczenie plastików nie da sie uniknąć... Aby zabezpieczyc przed demolką kierę i plastiki to pady mysiały by mieć minimum 15-20cm :D tak czy inaczej koń prawdopodobnie nadawał by się do dalszej jazdy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi