tomason2 Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 No rzeczywiście ustawiony i to porządnie. Masz teraz jakiegoś innego jednoślada ? Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Masz teraz jakiegoś innego jednoślada ? honda vfr rc36 '92, 100KM, przebieg licznikowy 42000 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 22 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 No to dlatego zwróciło ci sie, gdy ją sprzedałeś. Jak byś musiał za wszystko zapłacić normalnie to koszty były by dużo dużo większe.Ale najważniejsze w życiu to sie dobrze ustawić :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Leje Castrola R2- full syntetyk.Lalem w zeszlym sezonie Mobila 1 Extra 2t-pólsyntetyk.Teraz troszke kopci na castrolu ;) ale tak to spox.zadnych rozszczelnień silnika po zalaniu full syntetyka po pol syntetyku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 ja do mztki leje ORLEN półsyntetyczny za 10 zeta i uważam że jest dużo lepszy od miksolu, z drugiej strony moja mz etz 250 zrobiła 34000km na miksolu i czasami na zwykłym oleju do samochodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi