hormon Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Kiedys w SM byl artykul o kolesiach którzy wlasnie takie maszynki jak ogary itp zmianiaja nie do poznania , przerabiaja na czoperki , crossy itp . Oprucz zmiany wygladu , polepszaja również osiagi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 hormonpolepszaja również osiagi .Poprzez usuwanie tłumika ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasse James Opublikowano 18 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Hehe mam 7 dni.Dzisiaj projektuje przez następne 6 buduje.A tak naprawde to spróbuje nie zrobić wiejskiego tuningu.Dajcie więcej foto przerobionych ogarów.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Kiedys w SM byl artykul o kolesiach którzy wlasnie takie maszynki jak ogary itp zmianiaja nie do poznania ' date=' przerabiaja na czoperki , crossy itp . Oprucz zmiany wygladu , polepszaja również osiagi .[/quote'] chyba na bikepick jest skan tego ..... ale to raczej wiocha była anie jakieś cuda :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Mam dwoch kolegow, Damian i Tomek ;) . Damian zawsze wprowadza wiejskie toningi i takie tam upiekszania, natomiast Tomek jezdzi 100% oryginaly. Zgadniecie ktory ogar wyglada lepiej :?: Oczywiscie Tomka :P ;) ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroBoy Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 http://pablo11x.webpark.pl/romet.gif zobacz Uwżacieże to jest tuning :lol: ??Ja bym się nad tym mocno zastanowił :lol: Widzę że różnimy się gustami :? (Tuning psze się przez "u" a nie ''ó'' ;) )Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 eh, ja nie wiem czy jest sens robic tuning Ogara.to juz lepiej przyskladaj cos kasy na lepszy motor, a nie wkladaj w chromowane podnóżki bo to sie mija z celem.ja bym w takie cos za nic nie wchodzil, nie mialbym na takie cos kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroBoy Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Popieram a ile kaski miałeś zamiar władować w ogarka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 http://pablo11x.webpark.pl/romet.gif no przeciez kuzynku czy ja napisalem ze to mi sie podoba ? 8) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasse James Opublikowano 18 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Postanowiłem nie przerabiać go tylko odrestaurować ( żeby jeżdził).Mam pytanie.Ile kosztuje kompletna skrzynia biegów(polska 3 biegi) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroBoy Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 No widzę żę w końcu posłuchałeś się 8) Czemu polska ?? Lepiej wsadzić czeską jest trwalsza ;)Zapewne mówimy o używanej ??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasse James Opublikowano 18 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 A pasuje czeska skrzynia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 No widzę żę w końcu posłuchałeś się 8) Czemu polska ?? Lepiej wsadzić czeską jest trwalsza ;)Zapewne mówimy o używanej ??PozdrawiamTo jest ogar 205 (polski 2-biegowy silnik), a nie 200 (czeski 3-biegowy silnik). A wiec czeska skrzynia raczej niezbyt... Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroBoy Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Racja nie zwróciłem na to uwagi i byłem w ciągłym przekonaniu że to jawkowy silnik :lol: Pozdrawiam Filip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Hmm.....a ja jednak powiem że można zrobić pare żeczy aby ogar wyglądał lepiej....oczywiście nie mówię o przeróbce na scigo-choppero-crosso-nakeda ale o sóbtelnych dodatkach. Proponowąłbym wypolerować wydech oraz silnik (dekle) i głowicę (od boku). Moim zdaniem dobrze wygląda nie orginalna kierownic- trochę szersza. Np: od simsona. Kolejną sprawą jest lakier. Mi najbardziej podobają się ciemne kolory. Czarny ogar z wypolerowanym silnikiem oraz wydechem i orginalnymi srebrnymi naklejkami romet wyglądałby fajnie. Jesli nie masz co robić z pieniędzmi a twoja kanapa nie wyględa najlepiej możesz udać się do tapicera aby obszył ci ją na nowo. Możesz też pomysleć o założeniu nóżki bocznej. Niby szczegół ale w codziennym użytkowaniu wygodna. I to by było na tyle. Jednak to co opisałem nie jest raczej tuningiem a retuszem. Jeśli ktoś ma coś przeciwko polerce to prosze bardzo....:P Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi