Jasse James Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 U mnie koledzy zdawali na karte motorowerową na ROWERZE.Naprawde.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Hmm ... Ja dopiero będę zdawał. Pomęczyłem dyrektorka i czekam . :roll: A tak że zapytram policjant musi przy zdawaniu być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dud Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 piasektt hmm naprawdę nie pamiętam kiedy są terminy ale wiem że to była środa i to 2-3 lata temu ;) pod koniec roku szkolnego w gimnazjum. tak że wszystko na szybko by szkoła mi zdązyła wyrobic kartę. karta rowerowa ci nic nie da..... nic nie zdajesz oprócz 8 jak ja zdawałem przynajmniej. miły pan mówił do grona zdawających o przepisach czasami pytanie skierował do publiki lub do "rozmawiających" i było dobrze ;) zadzwoń na informacje i dowiedz się o numer do PZMotu na niskich i tam ci wszysto ładnie powiedzą.... powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Ja zdawałam w LOKu i zeby było smieszniej miałam do zaliczenia tylko test z teorii (banalnie prosty) , żadnej jazdy nie chcieli ode mnie :) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Ja zdawałam w LOKu i zeby było smieszniej miałam do zaliczenia tylko test z teorii (banalnie prosty) ' date=' żadnej jazdy nie chcieli ode mnie [/quote'] To z jednej strony miałaś szczeście a z drugiej pecha. Szczeście to dlatego że nie jeździłaś, pecha dlatego że nie mogłaś się pokazać innym jak jeździsz.. Pozdro. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 16 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 U mnie byla 8 i jakies zakrety z sygnalizowaniem. No i jeszcze ominięcie np. gałęzi 8) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 No to ja jak rok temu na karte zdawalem to testy napisalem bezblednie, a kumpel mial tylko 5 dobrych odpowiedzi na 20 i facetka go przepuscila tylko dlatego ze te scenki umial. No i jazda, ja mialem 8, i takie dwa pasy, na ktorych trzeba bylo przejechac z wytchnieta lewa i prawa reka. Nie dawno, jakies miesiac temu moi koledzy zdawali na karte motorowerowa. Byla beka jak nic. Przyjechalem na moim moto, siedziaelm na nim i myslalem ze spadne z niego. No to bylo tak: Kazdy na zdawanie karty na swoim moto sobie przyjadzal luyb sobie zapewnial moto.No i taki jeden co mial KOMARA ROMETA odpalil za 10 razem, cala rura, jeden bez sprzegla, tylko kolo sie podnioslo lekko z przodu i zgasl mu ten komarek. Wszyscy sie nabijali. Jeszcze raz odpalil, to teraz jak krecil 8 to znowu mu zdechl i oblal. Wiec odpalil znowu go rozpedzil sie, zahamowal majac przy tym glebe i wstal i tego komara skopal tak ze kolo winkla mialo. facetka tylko glowa kiwala :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Moja historia chyba przebije wasze:) Poszedłem do kolesia od techniki spytać się kiedy będę mógł zdawać, a on od samego progu mnie przywitał z gotowymi papierami:) Myślał, że zdawałem z wcześniejszą grupą, więc bez zdawania poszedłem do sekretariatu z papierami i po tygodniu miałem kartę. Ps. teorię bym zdał, ale teoria........wted nie wiedziałem nawet gdzie jest w moto gaz albo hamulec.....Teraz czekam na swoje pierwsze moto....To już 2 lata od kiedy "zdałem" na karte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 teorię bym zdał' date=' ale teoria[/quote'] :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 sorka, oczywiscie chodzi o praktyke:) czyli jazde:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Ja jestem po testach i teraz czekam może gostek od wf się zlituje i dokończy karte , ale wogule jaki looz 13 pytań zero skrzyżowań zero 1 pomocy heh i jest spoko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parabolic Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 MY ZDAWAILŚMY NA JINHENGU (GÓW*** TAKIM) NIE POLECAM NA TAKIM MOTO ZDAWAĆ ALE OGÓLNIE BY LO FAJNIE WYSTARCZYŁO PZREJECHAĆ KOŁO PACHOŁKA 3 RAZY I :ZDAŁEŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Cz. Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Ale jaja.U kuzyna policjant na praktyce zapisywał tylko tych co nie zdali. 80% osób przejechało się i policjant spytał, czy to wszyscy,a oni mówią, że wszyscy.No i 20% osób zdało bez wsiadania na moto. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Ja sobie teraz będe wyrabiał w szkole ;) Gadałem z kolesiem z WF-u i powiedział "musisz zdać tylko praktyke bo teoria Ci nie jest potrzebna" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 kurde ja mam niby to jakiś egzamin 30maja :roll: moja mama zadzwoniła do word'a (wojewodzki ośrodek ruchu drogowego) kolo się zapytał ile lat mama że 17 a on no to po co karta a mama że potrzebuje bo dostała teraz skuter a kolo aha ok i kazał przynieś paipery ze szkoły (arkusz zaliczeń , cuś tam od pielęgniarki i od wychowawczyni) :roll: , kurde ciekawa jestem jak to bedzie wyglądać :? PozdrawiamSandra ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi