MiND Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 elo jak myslice mam ten "tuningowy" tłumik w simku z allegro.. i on ma wolny przelot?? hyba tak?? a tłumienia to hyba musi miec w srodku wydechu? bo jest jakis poszezany i spawany orginalnie:) a przełozyc przezniego drutu sie nie da bo prubowalem go przeczyscic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Kuba opowiadaj z czego ta pucha była , i jaką spawarą to spawałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 elo jak myslice mam ten "tuningowy" tłumik w simku z allegro.. i on ma wolny przelot?? hyba tak?? a tłumienia to hyba musi miec w srodku wydechu? bo jest jakis poszezany i spawany orginalnie:) a przełozyc przezniego drutu sie nie da bo prubowalem go przeczyscic Ten wydech to fotomontarz on ma normlane przegrody w dyfuzorze a końcówka ma tylko małą rurke od strony wylotu - czyli porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatriX Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 No gratulacje enduroguy ;) Świetnie Ci to wyszło ;) Przyjmujesz zamówienia 8) A tak propo to na czym sieon tak właściwie trzyma? Ma jakieś mocowanie czy tylko jest założony na kolanko? PZDR :!: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Koncówka pierwsza klasa a spawy jak w takim prawdziwym tyningowym do crosówek Takie bylo zamierzenie a spawami mnie kumpel naprawde zaskoczyl, jak chce to potrafi (niestety na dyfuzorze sie nie staral ;) )A tak propo to na czym sieon tak właściwie trzyma?Trzymac to sie on dopiero bedzie. Czekam na cylinder i dopiero jak do niego przykrece dyfuzor zrobie mocowanie do koncowki (zeby wszystko w 100% pasowalo) Kuba opowiadaj z czego ta pucha była , i jaką spawarą to spawałeś?Z kwasoweczki wszystko (Scianka chyba 1,5mm), lacznie z ta rurka co idzie w srodkue (tyle ze ona oczywiscie ponawiercana ;) ) . Spawane bylo z tego co wiem gazowo, ale spawarka za ponad 10000zl :cry: . W srodku oczywiscie wata szklana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Końcówka naprawde pierwsza klasa ;) Sam musze do TS jaką przelotówke obczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Końcówka naprawde pierwsza klasa Sam musze do TS jaką przelotówke obczaić. :oops: :oops: :oops: Naprawde az milo sluchac ;) . W Ts-ce przelotowka jest obowiazkowa bo orginalna po zastosowaniu zestawu tuningowego powoduje ze silnik kreci sie o okolo 2-3tys obr/min mniej 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 enduroguy, zrob mi taka przelotowke :mrgreen: :mrgreen: zaplace :mrgreen: albo ma ktos moze do sprzedania tlumik przelotowy? albo nie znacie kogos kto ma? bo chetnie kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi