Pablo2x Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Dupa - nie pojezdzilismy wszystko przez deszcz moze za tydzien sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Moze sie pojawie, ale moim gsxf-em to z wami duzo nie zdzialam :roll: kolo ktorej tam bedziecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 ja nie wiem jak to bedzie bo zwaliło mi sie sporo roboty w pracy i nie wiem czy uda mi sie szybciej wyrawć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 A ja mam zamiar przyjechac - o ile dojde do siebie po zlocie w drawsku - bo narazie to jestesm jeszcze totalnie rozpierdolony ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Cos pechowo z tym wyjazdem na tor: za pierwszym podejsciem maniek mial szlifa ,za drugim padało a Maniek mial szlifa jak wracał za trzecim jak wyprowadzilem motocykl z garazu to zatrzasnołem w srodku kamere ktora mialem nagrac nasze jazdy , dokumenty i kase - juz mialem nie jechac ale tak sie wkorwilem ze porzyczylem od kumpla 100 i pojechałemna tor bez paierów :banghead:Pośmigalismy sobie extra- pogoda dopisała - oponka pozamykana :)Na poczatku było mało ludzi wiec przyjemnie sie jeżdziło potem zjechało sie wiecej maszyn i czasami trzeba było ogladac sie za siebie zeby nie zajezdzadz drogi trenujacym zawodnikom . Z tym wyprzedzaniem tez nie było najgorzej - pare osób mnie wyprzedziłoaleja tez kilka wyprzedzilem.Nastepnym razem wezme kaerke to nakrecimy nasze wyczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 IZapraszam na tor razem z nami... fajna zabawa a adrenalinki nie brakuje...to jeszcze sie pochwalcie czasami :-) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 mnie ta pogoda wystraszyla, a pozniej zapomnialem :banghead: moze i dobrze - tylko bym wam pewnie przeszkadzal... (choc z drugiej strony foty z jazdy byscie mieli !) p.s. - za tydzien tez jedziecie ? moze w koncu sie pojawie (zamiast tylko pisac... - zaczyna byc mi wstyd !) p.s.2 Pablo teraz kumam ta naklejke na twojej blaszcze - niezle :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Ja za tydzien równiez planuje pojechac - mam nadzieje ze bede mial czas - tym razem wezme kamere i nakrecimy nasze jazdy A co do czasó to wpadłem na mete tuz za Pawelecem - wiec pewnie nie było żle :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 wpadłem na mete tuz za Pawelecem - wiec pewnie nie było żle no to SUPER :lol: może powienieneś pomyśleć o udziale w zawodach chociaż tak raz się sprawdzić w amatorach jak to właściwie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 LUZIPOWER a byl taki koles ze Srody Wlkp na takiej cbr 600f Bialej. moze znasz...troszke mnie to zdziwilo ! ja nic nowego w tym sezonie nie widzialem ! pytalem sie kumpli i oni tez nie slyszeli o bialej cebrze ! (choc raz mi smignelo cosik w oddali bialego, ale uwazam, ze to byl FZR - ale moze to wlasnie byl ten koles ! moto bylo troszenke naklejkami poobklejane....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Przyznam sie ze tez bylem we wtorek na torze, poogladalem troszke i sie napalilem. Bylo bardzo malo zawodnikow, jezdzili praktycznie sami amatorzy. Raz kozie smierc-trzeba bedzie sprobowac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Byłes i nawet z nami nie zagadałes ?? nieładnie ps w kolejny wtorek rowniez sie wybieram kto chetny ?? ps. 2.tymrazemzabiore kameretylkoktobedzie filmował ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 witamdajcie jakieś info na temat treningu (koszt, czas trwania) czy są grupy dla początkujących ? czytałem że Grandys organizuje treningi weekendowe, koszt 600zl jak to wygląda indywidualnie ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 czytałem że Grandys organizuje treningi weekendowe, koszt 600zl treningi grandysa sa fajne bo sie dowiesz co robisz zle i co masz zrobic zeby bylo lepiejale serio 600 zl ? chyba to jest nieoplacalne ! 300 zl to uwazam za duzo ! wole 10 razy pojechac indywidualnie i wy mi powiecie co robie zle ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Jak troche pojezdzisz na torze to zrozumiesz dlaczego warto dac te 600 zł za trening- pod warunkiem ze ma sie 600 ;) podczas wtorkowych treningów nikt nie powie ci co robisz zle czy dobrze wchodzisz w zakrety czy dobrze składasz sie na kolano. Ja podaczas wtorkowych jazd nie staram sie scigac z inymi uczestnikami tylko próbuje na róznorodne sposoby wchodzic w zakrety - odszukac ten optymalny tor jazdy -przy kazdym zakrecie patrze na licznik i porównuje czy udało mi sie wziac zakret z wieksza predkoscia z wiekszym wyłozeniem niz poprzednio -czasami sie udaje a czasami kompletnie zle wybiore tor jazdy -trace predkosc itd. A podczas takich treningow za 600 to jedziesz za fachowcem ktory pokazuje kiedy wychamowac przed zakretem , jak sie włozyc jaki jest optymalny tor jazdy i predkosc w kazdym zakrecie itd- wg mnie warto dac te 600 zł - tylko ze niestety mi nie pasuje zaden z terminow w ktorych organizuja te treningi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi